UPDATE #NOW

Ο Donald Trump ουρλιάζει σε βίντεο, μετά την είδηση της επικείμενης σύλληψής του


JTeam

22 Μαρτίου 2023

Ο Donald Trump ουρλιάζει σε βίντεο, μετά την είδηση της επικείμενης σύλληψής του
Instagram/Donald Trump
Η αναμονή τον σκοτώνει και φτιάχνει βίντεο μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα

Αν ευσταθούν οι αμέτρητες αναφορές που κάνουν λόγο για μήνυση από το Εισαγγελικό Γραφείο του Μανχάταν κατά του Donald Trump, αυτό σημαίνει ότι μπορεί η υπόθεσή του να φτάσει μέχρι το δικαστήριο. Πώς το πήρε ο πρώην Πρόεδρος των Η.Π.Α.; Καθόλου ψύχραιμα. Για την ακρίβεια, έπαθε tantrum.

Ο λόγος που κατηγορείται είναι για την ανάμιξή του σε οικονομική απάτη το 2016. Και τώρα είναι έξαλλος με αυτή την πιθανότητα. Αλλά όταν λέμε έξαλλος, εννοούμε ότι έπαθε Kanye West και ανεβάζει βίντεο όπου προτρέπει το κοινό να επαναλάβει την 6η Ιανουαρίου, δηλαδή να μπει με τη βία στο Καπιτώλιο και να προκαλέσει φθορές.

Το social medium της επιλογής του, που έφτιαξε αφότου αποκλείστηκε για λίγο από το Twitter, είναι το Truth Social. Εκεί ανέβασε βίντεο όπου τον βλέπουμε στις ένδοξες μέρες της προεδρίας του, ενώ ακούγεται η φωνή του να ουρλιάζει: «Μην ξεχάσετε ποτέ, ό,τι κάνει αυτή η διεφθαρμένη κυβέρνηση σε εμένα, είναι η διατήρηση του ελέγχου και της δύναμης που θέλουν να έχουν στον αμερικανικό λαό. Αν απέρριπτα τα πιστεύω μου, που δεν πρόκειται, αν έμενα σιωπηλός, αν έμενα σπίτι, αν έλεγα ότι οι διεφθαρμένες εκλογές ήταν σωστές, η δίωξη θα σταματούσε. Αλλά δεν θα το κάνω γιατί αγαπώ τη χώρα μου υπερβολικά πολύ. Και να θυμάστε ότι με κυνηγούν γιατί υπερασπίζομαι εσάς. Και θα κυνηγήσουν και εσάς, πιστέψτε με. Θα σας κυνηγήσουν».

Σε ένα άλλο βίντεο, αναφέρεται στους εχθρούς του που θέλουν απελπισμένα να τον σταματήσουν (αμήν) αλλά δεν θα τα καταφέρουν. «Κερδίσαμε δύο φορές και θα κερδίσουμε και τρίτη. Ξέρουν ότι θα χάσουν. Αλλά δεν κυνηγούν εμάς. Κυνηγούν εσάς. Εγώ όμως μπαίνω μπροστά τους για ασπίδα». Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια, που δυστυχώς όμως έχει πάρα πολλούς ακόλουθους, οι οποίοι απέδειξαν πέρυσι μέχρι πού μπορούν να φτάσουν.

Την ημέρα που θα περάσει από το κατηγορητήριο ο Trump, θα υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ενώ θα ερευνηθούν και όλες οι απειλές. Ακόμα δεν είναι γνωστό το πότε θα συμβεί, αλλά αναμένεται πολύ σύντομα. Ίσως και σήμερα.