UPDATE #NOW

Ο Jim Carrey πέρασε απαίσια στα γυρίσματα της ταινίας «Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού»


JTeam

25 Μαρτίου 2023

Ο Jim Carrey πέρασε απαίσια στα γυρίσματα της ταινίας «Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού»
Η ταινία παραήταν χαοτική για τον τελειομανή ηθοποιό

Μία ταινία χαοτική, χωρίς συνοχή και πολλές μεταφορές. Παρόλα αυτά, ένα ορόσημο της ποπ κουλτούρας και των ταινιών που μιλούν για το αδιέξοδο του έρωτα και τον αναπόφευκτο πόνο του χωρισμού.

19 χρόνια μετά την ταινία, μαθαίνουμε ότι ο πρωταγωνιστής Jim Carrey μίσησε την ταινία για όλους τους παραπάνω λόγους. Σύμφωνα με τον παραγωγό Anthony Bergman, ο σκηνοθέτης Michel Gondry δεν φώναξε ποτέ "action" ή "stop" και αυτό προκαλούσε χάος στα γυρίσματα.

«Ήταν το απόλυτο χάος. Απλά έριχναν τους ηθοποιούς στη σκηνή και ειδικά για τον Carrey, που είναι τόσο τελειομανής, ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά οι άλλοι ήθελαν να τον αποσταθεροποιήσουν, προκειμένου να μην είναι ο κλασικός Jim Carrey στην ερμηνεία του. Και φυσικά το μίσησε. Και το ξέραμε όλοι ότι θα το μισήσει. Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους stars και δεν είχε πια τον έλεγχο. Έβγαινε απλά από το δωμάτιο και ούρλιαζε σε εμένα, με έβριζε και εγώ απλά άκουγα. Αυτός έλεγε ότι είναι το χειρότερο σετ κι εμείς του εξηγούσαμε ότι υπήρχε λόγος που ήταν έτσι».

Αν συνυπολογίσεις σε αυτό το ότι πληρώθηκε πολύ λίγα λεφτά για την ταινία, ενώ συνήθως υπέγραφε συμβόλαια εκατομμυρίων, μάλλον καταλαβαίνουμε την οργή. «Όμως ο στόχος ήταν να φαίνεται αλλά και να είναι ανασφαλής. Του πήρε έναν μήνα να αρχίσει να εμπιστεύεται τον σκηνοθέτη». Και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε όλους.