UPDATE #NOW

Russell Crowe: «Δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου για το sequel του Gladiator»


Κλέλια Φατούρου

30 Μαρτίου 2023

Russell Crowe: «Δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου για το sequel του Gladiator»
Instagram/Russell Crowe
Γίνεται Μονομάχος χωρίς Russell Crowe;

Από τη μία, υπάρχει μία λογική στα λόγια του Russell Crowe, αφού ο χαρακτήρας του πεθαίνει στο τέλος της ταινίας (δεν πιάνεται για spoiler αφού έχουν περάσει τόσα χρόνια). Από την άλλη όμως, μιλάμε για τον θρύλο Russell Crowe και την ταινία που του χάρισε το Όσκαρ του. Ας επιστρέψει ως ανάμνηση ή σε άλλο ρόλο τέλος πάντων.

Ο ηθοποιός ερωτήθη σε ραδιοφωνική εκπομπή για το sequel και αν θα είναι μέρος του. Ξέρουμε ήδη ότι εκτυλίσσεται 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, με πρωταγωνιστή τον Paul Mescal, ως Lucius, ο ανιψιός του Commodus (Joaquin Phoenix), που σκότωσε τότε ο Maximus (Russell Crowe). Σε συζητήσεις για την ταινία είναι ο Denzel Washington και ο Barry Keoghan.

«Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα με ρωτήσουν για κάποιο ρόλο, αλλά δεν έχουμε μιλήσει εδώ και καιρό. Έχει περάσει καιρός από τον θάνατο του Maximus, οπότε δεν υπάρχω στην ιστορία. Ακούω ότι αυτός ο νεαρός Paul Mescal είναι καλός τύπος και του εύχομαι καλή τύχη. Νομίζω ότι η πλοκή του sequel είναι πολύ έξυπνη ιδέα».

Το sequel θα υπογράψει ο David Scarpa, με τον οποίο συνεργάστηκε ο Ridley Scott για το "Napoleon", ενώ θα επιστρέψει ο ίδιος στη σκηνοθεσία και οι παλιοί σχεδιαστές των κοστουμιών. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχω εκατοντάδες φίλους που θα δουλεύουν για το sequel. Ξέρω ήδη τους σχεδιαστές που φτιάχνουν τις πανοπλίες».

Παραδέχτηκε ότι δεν θέλει να σκέφτεται πολύ την ταινία "Gladiator" ΄γιατί ήταν μία εποχή όπου ήταν εμφανέστατα νεότερος. «Λάτρεψα κάθε λεπτό και μου αρέσει να είμαι σε γυρίσματα ταινιών εποχής. Με γοήτευε το να φορώ τέτοια κοστούμια και να μπαίνω σε τέτοιες καταστάσεις. Ίσως και να ζηλεύω λίγο τους ανθρώπους που θα ζήσουν την αντίστοιχη εμπειρία». Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα τον δούμε στο sequel, κι ας είναι μόνο ένα cameo 5 δευτερολέπτων. Μάς αρκεί.

Jenny.Gr