UPDATE #NOW

Μια αεροσυνοδός έδειξε το καλύτερο κόλπο για να μην ξεχνάς τίποτα όταν φεύγεις από ένα ξενοδοχείο


JTeam

13 Απριλίου 2023

Μια αεροσυνοδός έδειξε το καλύτερο κόλπο για να μην ξεχνάς τίποτα όταν φεύγεις από ένα ξενοδοχείο
Μπορείς να το πεις και "Hotel shoe hack" και είναι η τέλεια λύση!

Αν ετοιμάζεσαι να φύγεις για διακοπές τώρα το Πάσχα, μια αεροσυνοδός έχει να σου δώσει τα καλύτερα ταξιδιωτικά tips που αφορούν κατά βάση το ξενοδοχείο που θα μείνεις. Η Esther Sturrus, που δουλεύει στη Dutch airline KLM, ανεβάζει συχνά video στο TikTok για το πώς είναι η ζωή της ως αεροσυνοδός, μοιράζοντας παράλληλα μερικές χρήσιμες συμβουλές.

Ένα από αυτά τα video θα σου φανεί πολύ χρήσιμο αυτές τις μέρες καθώς προσφέρει μερικά έξυπνα hacks όσο θα χρειαστεί να μείνεις σε ένα ξενοδοχείο. Ένα από τα πιο σημαντικά tips σχετίζεται με το check out όταν πρέπει να σιγουρευτείς πως έχεις πάρει τα πάντα από το δωμάτιο και δεν έχεις ξεχάσει τίποτα.

Όπως λέει: «Ανησυχείς ότι θα αφήσεις κάτι μες στο χρηματοκιβώτιο;». Και τότε, δίνει τη λύση που ίσως να μην είχες σκεφτεί ποτέ μέχρι σήμερα. Η Esther προτείνει να βάλεις ένα από τα παπούτσια σου μέσα ώστε να μην αφήσεις τίποτα σημαντικό εκεί, κατά την αναχώρησή σου.

@esthersturrus Do you have more tips? 💙✈️ #tips #hotel #hotelhacks #hacks #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #trend #viral #viralvideo #fyp ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Κάτω από το video που έχει γίνει viral, πολλοί χρήστες βρίσκουν το κόλπο της φανταστικό. Κάποιος γράφει: «Hotel shoe hack, τέλεια ιδέα» ενώ κάποιος άλλος προσθέτει ότι πρόκειται για το «καλύτερο reminder».

Πέρα από το έξυπνο hack, η αεροσυνοδός προτείνει όταν οι κουρτίνες δεν κλείνουν καλά, να βάζεις ανάμεσά τους μια κρεμάστρα ή να χρησιμοποιήσεις τα shower cups ως προστατευτική θήκη για τα παπούτσια σου πριν τα τοποθετήσεις στη βαλίτσα. Τα υπόλοιπα αποκαλύπτονται στο video.