UPDATE #NOW

Jonathan Majors: Έρχονται κι άλλες καταγγελίες από θύματα που κακοποίησε


JTeam

20 Απριλίου 2023

Jonathan Majors: Έρχονται κι άλλες καταγγελίες από θύματα που κακοποίησε
Instagram/ @Jonathan Majors
Το ξέραμε ότι υπήρχαν θύματα, αλλά αποφάσισαν να μιλήσουν

Στις 8 Μαΐου, ο Jonathan Majors θα περάσει από δίκη για ενδοοικογενειακή βία. Όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία 30χρονης γυναίκας, η οποία δέχτηκε επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό. Ο 33χρονος ηθοποιός αρνείται κάθε κατηγορία.

Τώρα όμως τα πράγματα σκουραίνουν, γιατί μετά την επίσημη καταγγελία της συντρόφου του, εμφανίστηκαν και άλλα θύματα του Majors, που σύμφωνα με πηγές του Variety, συνεργάζονται με το γραφείο Εισαγγελίας του Manhattan. Αν ισχύει, αυτό θα αλλάξει δραματικά την υπόθεση.

«Ο Jonathan Majors είναι αθώος και δεν έχει κακοποιήσει κανέναν. Έχουμε παράσχει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Είμαστε σίγουροι ότι θα απαλλαχθεί» δήλωσε η δικηγόρος του, Priya Chaudhry. Είναι η ίδια δικηγόρος που υποστήριξε ότι το θύμα βρισκόταν «σε συναισθηματική κρίση».

5 μέρες μετά τη σύλληψη του Majors, ο σύζυγος της δικηγόρου, που τυγχάνει να είναι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ηθοποιού, έδειξε μηνύματα που υποτίθεται όιτι έστειλε το θύμα. Σε αυτά, του ζητά συγγνώμη, του λέει ότι τον αγαπά και ότι έφταιγε εκείνη που προσπάθησε να του πάρει το κινητό. «Είπα επίσης να ενημερώσουν τον δικαστή ότι ο λόγος που κάλεσα την αστυνομία είναι επειδή εγώ κατέρρευσα και λιποθύμησα, ενώ εσύ, ως σύντροφός μου, ανησύχησες εξαιτίας του καυγά που προηγήθηκε».

Αυτά τα μηνύματα προκάλεσαν περισσότερες απορίες, γιατί όλοι αναρωτιούνται γιατί το θύμα έχασε τις αισθήσεις του, ενώ άλλοι θεωρούν ότι ακόμα και αν τα μηνύματα είναι αληθινά, είναι κλασική αντίδραση ανθρώπου που κακοποιείται συστηματικά. Επιπλέον, υπήρξαν διάφοροι σκηνοθέτες και ηθοποιοί που είχαν μιλήσει νωρίτερα, χωρίς να ονοματίζουν, τον κακοποιητικό ηθοποιό.

Μένει να δούμε αν όντως θα εμφανιστούν περισσότερα θύματα στη δίκη του και αν αυτό θα σημάνει καταδίκη, αλλά και το τέλος της καριέρας του, που την είδε να απογειώνεται την τελευταία χρονιά, μέσα από projects της Disney και της Marvel.