UPDATE #NOW

To πραγματικό drama στη στέψη του Καρόλου δεν έχει καμία σχέση με τον Harry και τη Meghan -και τη λένε Μαρκησία Hanbury


JTeam

4 Μαΐου 2023

To πραγματικό drama στη στέψη του Καρόλου δεν έχει καμία σχέση με τον Harry και τη Meghan -και τη λένε Μαρκησία Hanbury
Splash News
Κι ο Βασιλιάς της Αγγλίας φαίνεται πως λατρεύει τα σκάνδαλα

Όσο περνούν οι μέρες και η στέψη του Καρόλου πλησιάζει, τόσο ασχολούμαστε με τον Harry, τη Meghan που δεν θα παρευρεθεί, τη στάση του William και της Kate – είμαστε έτοιμοι για το σκάνδαλο. Το θέμα είναι πως το πραγματικό drama δεν έχει καμία σχέση με τη διαμάχη των royal αδελφών. Κεντρικό του πρόσωπο, είναι η Rose Hanbury – σου λέει κάτι το όνομά της;

Ακόμη κι αν όχι, ήρθε η ώρα να μάθεις, γιατί έχει ζουμί η υπόθεση.

Η ιστορία ξεκινά το 2019, όταν το βρετανικό tabloid The Sun, έγραψε πως η Kate Middleton είχε τσακωθεί με μία από τις καλύτερες φίλες της, την Rose Hanbury, για άγνωστους λόγους. Η Hanbury είναι παντρεμένη με τον Μαρκήσιο του Cholmondeley, David Rocksavage – άρα είναι Μαρκησία. Μένει πολύ κοντά στο εξοχικό του William και της Kate, ενώ τα δύο ζευγάρια κινούνται στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους.

Όλα πήγαιναν καλά ώσπου, σύμφωνα με τη Sun, η Middleton αποφάσισε να απομακρυνθεί χωρίς να δώσει εξηγήσεις. «Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί ήρθαν έτσι τα πράγματα», δήλωναν πηγές. Κι ενώ οι δημοσιογράφοι που ήταν φιλικά προσκείμενοι στο Παλάτι διέψευδαν τα πάντα, ο δημοσιογράφος Giles Coren έγραψε στο Twitter πως «όλοι ξέρουν για τον παράνομο δεσμό, αγάπη». Φυσικά και διέγραψε το tweet, όμως όλοι άρχισαν να μιλούν για την κρυφή σχέση του Will και της Rose, η οποία έχει τελειώσει πια.

Φυσικά και κανείς δεν επιβεβαίωσε τίποτα, αλλά η αλήθεια είναι κοινό μυστικό. Και τώρα, William, Kate, Rose και David θα βρεθούν δίπλα-δίπλα, στη στέψη του Καρόλου. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Charles που, μάλλον, είναι η messy b*tch που δεν φανταζόμασταν ποτέ, έδωσε σημαντικούς ρόλους στους δίδυμους γιους του Μαρκήσιου και της Μαρκησίας – ο ένας, μάλιστα, ο Oliver, θα στέκεται πλάι στον πρίγκιπα George.

Εμείς ελπίζουμε να τα πηγαίνουν καλά πια. Αν όλα είναι φυσιολογικά, αν δεν υπάρχει σκάνδαλο, αν δεν υπήρξε ποτέ, όλοι θα είναι φυσιολογικοί, σωστά;