UPDATE WHAT'S NEW

Δημοπρατείται το γράμμα χωρισμού του Marlon Brando προς την Solange Podell


JTeam

4 Φεβρουαρίου 2023

Δημοπρατείται το γράμμα χωρισμού του Marlon Brando προς την Solange Podell
Intagram/marlonbrando
Η αξία του χειρόγραφου γράμματος προς την Solange Podell από τον Marlon Brando αναμένεται να φτάσει στα $15 χιλιάδες!

Το χειρόγραφο γράμμα που απευθυνόταν στη Γαλλίδα, Solange Pondell, στάλθηκε όταν ο Brando θεωρούνταν ήδη εκκολαπτόμενο «αστέρι» του Broadway. Ο οίκος δημοπρασιών RR Auction της Βοστώνης είναι υπεύθυνος για την ηλεκτρονική πώληση, η οποία λήγει στις 9 Φεβρουαρίου του 2023.

Στο γράμμα, που έχει φανερά ορθογραφικά λάθη, ο ηθοποιός ισχυρίζεται ουσιαστικά ότι «δεν φταις εσύ, εγώ φταίω», σε μια προσπάθεια να τερματιστεί φιλικά και ήρεμα η σχέση.

Jenny.Gr
RR Auction

«Προκειμένου να μη με θεωρήσεις τελείως άξεστο, σου γράφω αυτό το γράμμα για να σου εξηγήσω ότι εξαιτίας ενός ασταθούς και φευγάτου ταμπεραμέντου, επιθυμώ να μην ταπεινώσω και να μην υποβαθμίσω τα συναισθήματά σου», γράφει ο πρωταγωνιστής του «Τελευταίου τανγκό στο Παρίσι» με μολύβι.

«Σε παρακαλώ δέξου αυτό το γράμμα με ανοιχτή καρδιά, καθώς είναι γραμμένο με ειλικρίνεια. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να προσπαθήσω περισσότερο να είμαι λιγότερο εγωκεντρικός και κατ' επέκταση, λίγο πιο συμβατός [...] Τα συναισθήματά μου ήταν, δυστυχώς, ασταθή. Θα σε θυμάμαι με στοργή και εκτίμηση. Όταν συναντηθούμε στη Γαλλία (ίσως τον Οκτώβριο), πιστεύω ότι η συμπεριφορά μου θα είναι λίγο πιο ενήλικη».

Το υστερόγραφο έλεγε: «Παρακαλώ δώσε τις ευγενικές μου ευχαριστίες στη μητέρα σου, αν τις δεχτεί».

Ο Marlon Brando και η Solange Pondell γνωρίστηκαν το 1947, αφού η ίδια κλήθηκε στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια της παράστασης του «A Streetcar Named Desire», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Brando.

Μετά τον χωρισμό τους, ο Brando επικεντρώθηκε στο όνειρό του να γίνει αστέρι του Hollywood, ενώ η Pondell στράφηκε στη φωτογραφία, σπουδάζοντας με τον Richard Avedon.

Πηγή: CNN

TAGS