WELL BEING

3 ελαφριά γεύματα που επιλέγει η personal trainer πολλών διάσημων celebrities


JTeam

29 Σεπτεμβρίου 2023

3 ελαφριά γεύματα που επιλέγει η personal trainer πολλών διάσημων celebrities
@samiclarke/instagram
Πολύτιμες συμβουλές wellness για να εντάξεις στην διατροφή σου

Η Σάμι Κλάρκ είναι μια από τις διασημότερες personal trainers, η οποία έχει αναλάβει να προπονεί μέσα από τα προγράμματα της και πολλούς celebrities. Η ίδια πέρα από ασκήσεις γυμναστικής, προσφέρει και πολύτιμες wellness συμβουλές προκειμένου να βοηθήσει διάσημους και μη, να τρέφονται καλύτερα και να ικανοποιούν τις δικές τους ξεχωριστές ανάγκες.

Στον λογαριασμό της υπάρχουν και πολλά βίντεο στα οποία μοιράζεται ιδέες για υγιεινά γεύματα, και ροφήματα, τα οποία πέρα από θρεπτικά στοιχεία, θα σου χαρίσουν και ενέργεια προκειμένου να βγάλεις μια απλή προπόνηση με άνεση.

Αυτή τη φορά, πρότεινε μερικά από τα go to γεύματα της, τα οποία συχνά συστήνει και σε όσους αναλαμβάνει να προπονήσει ή να τους βοηθήσουν με την καλύτερη υγεία του οργανισμού τους:

Στο πρωινό μου υπάρχει πάντοτε ένα smoothie

Για τα πρωινά της ακόμη και τις στιγμές που δεν έχει χρόνο, πάντοτε θα προτιμήσει ένα smoothie, καθώς είναι ο ιδανικός τρόπος να ενυδατώσεις ξανά τον οργανισμό, αλλά και να πάρεις αρκετές βιταμίνες, οι οποίες θα σου χρησιμέψουν στην συνέχεια της ημέρας σου. Το ιδανικό πρωινό για εκείνη, για ήταν ένα γεύμα που περιέχει σίγουρα αβγά, κατά προτίμηση βραστά, υδατάνθρακες όπως βρώμη με φρούτα εποχής, και ένα πρωτεϊνούχο smoothie ή αποτοξινωτικό πράσινο χυμό.

Αβοκάντο τοστ ξανά και ξανά

Ένα από τα go to γεύματα της, είτε για πρωί, ή για μεσημέρι, ακόμη και για βράδι είναι και το αβοκάντο τοστ. Τα θρεπτικά λιπαρά από το αβοκάντο σε συνδυασμό με την πρωτεΐνη του αβγού, μπορούν να σε κρατήσουν χορτασμένο για αρκετή ώρα και να λάβεις όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Μη ξεχάσεις να προσθέσεις λεμόνι για περισσότερη βιταμίνη Α, αλλά και υδατάνθρακες όπως μαύρο ψωμί για έξτρα ενέργεια.

Βάλτε τα προβιοτικά στην διατροφή σας

Κατσικίσιο τυρί, γιαούρτι, κεφίρ και τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση είναι ιδανικές για την υγεία του εντέρου και κατ' επέκταση ολόκληρου του οργανισμού. Βάλτε τέτοιες τροφές στο πρωινό σας ή στα γεύματα σας, διαφορετικά μπορείτε να συμπληρώσετε με κάψουλες προβιοτικών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.