WELL BEING FITNESS

3 εναλλακτικοί τρόποι γυμναστικής


5 Δεκεμβρίου 2012

Βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει και θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Εάν η γυμναστική δεν είναι και το καλύτερό σας αλλά παρόλα αυτά θέλετε να την εντάξετε στην καθημερινότητάς σας, υπάρχουν τρόποι για να γυμναστείτε και παράλληλα να φτιάξετε τη διάθεσή σας.

Zumba:

Αν σας αρέσει ο χορός, τότε το zumba συνδυάζει τέλεια τις χορευτικές κινήσεις και την αερόβια γυμναστική. Το σίγουρο είναι πως θα περάσετε μία ευχάριστη ώρα, που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να ιδρώσετε αρκετά ενώ σταδιακά θα δείτε αποτελέσματα αφού όλο σας το κορμί θα είναι πιασμένο. Οι κινήσεις είναι δανεισμένες από διάφορους χορούς, όπως cha cha, salsa, hip-hop αλλά και ανατολίτικους.

Pole dancing:

Αφήστε τα ταμπού στην άκρη γιατί το pole dancing, πέρα του ότι θα σας χαρίσει σφιχτούς μυς, γερούς κοιλιακούς και γλουτούς θα δυναμώσει και τη θηλυκότητά σας. Μόλις καταφέρετε και κρατηθείτε στον αέρα, θα νιώσετε τέτοια περηφάνια.. και τους μυς σας να καίνε!

Tae Bo:

Είναι η ιδανική γυμναστική για να εκτονωθείτε από το στρες της ημέρας, το άγχος και να ιδρώσετε αρκετά. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ασκήσεων με συνδυασμό κινήσεων πυγμαχίας, Tae Kwon Do και αεροβικής με σταδιακά αυξανόμενη ένταση. Συνδυάζει την αυτοάμυνα με τη σωματική άσκηση ενώ προσφέρει ιδιαίτερη ευεξία. Ιδανικό για τις ημέρες που κάποιος σας έχει εκνευρίσει, είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.