WELL BEING FITNESS

Τα καλύτερα ροφήματα μετά την προπόνησή σας


17 Οκτωβρίου 2013

Για να ανακάμψετε μετά την γυμναστική.

Μετά την έντονη άσκηση θέλετε όλοι να ανεφοδιάσετε τους μύες σας, να ενυδατώσετε τον σώμα σας και να παρέχετε τη σωστή αναλογία πρωτεϊνών και υδατανθράκων που χρειάζεται ο οργανισμός σας.

Πώς θα σβήσετε τη δίψα σας λοιπόν:

 Σοκολατούχο γάλα

Δεν είναι απλά μόνο μια απόλαυση,είναι σαν να τρώτε κάποιο γλύκισμα. Αυτό είναι επειδή έχει τη συνιστώμενη αναλογία 4:1 των υδατανθράκων προς την πρωτεΐνη που απαιτείται για να τροφοδοτήσετε το σώμα σας και να έχετε την αποκατάσταση του μυϊκού γλυκογόνου. Επιπλέον έχει ασβέστιο, ζωτικής σημασίας για δυνατούς μύες και οστά.

Πρωτεϊνούχο Smoothie

Μια υγιεινή επιλογή που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Διαθέτει ένα μείγμα από ό,τι χρειάζεται το σώμα σας να ανακτήσει. Μετά από μία σκληρή προπόνηση λοιπόν μπορεί να είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή για το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού σας.

Νερό

Αν ασκηθείτε για λιγότερο από μία ώρα, το νερό είναι το τέλειο ( μηδέν θερμίδες ) ρόφημα αποκατάστασης. Ωστόσο μην το παρακάνετε με την ποσότητα και γεμίσετε το στομάχι σας. Το νερό δεν έχει την πρωτεΐνη ή τους υδατάνθρακες που έχουν άλλα ροφήματα, γι αυτό συνοδέψτε το με ένα snack έτσι ώστε να πάρετε ενέργεια.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.