WELL BEING FITNESS

Πώς θα βελτιώσετε το τρέξιμο;


1 Δεκεμβρίου 2013

Ασκηθείτε με σωστό τρόπο.

Το τρέξιμο είναι η πιο γνωστή αερόβια άσκηση. Επιπλέον είναι και η πιο οικονομική καθώς δεν χρειάζεται να γραφτείτε σε κάποιο γυμναστήριο. Φορέστε τα ρούχα σας και πηγαίνετε στο πιο κοντινό πάρκο για να γυμναστείτε. Δείτε ποιος είναι ο σωστός τρόπος. Τί πρέπει να προσέξετε, να αποφύγετε και πώς πρέπει να τρέχετε;
  • Φροντίστε να είναι συνεπής: Αν θέλετε να περάσετε τη γυμναστική σας στο επόμενο επίπεδο, τότε φροντίστε να μένετε συνεπείς. Εγγραφείτε σε έναν αγώνα και ξεκινήστε ένα πρόγραμμα κατάρτισης για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας .
  • Σωστή στάση: Μπορεί να φαίνεται ο απλούστερος τρόπος για να ασκηθείτε, ωστόσο το τρέξιμο απαιτεί δεξιότητα και επιβεβαίωση ότι εν θα προκαλέσετε τραυματισμούς στα άκρα σας. Κατά την άσκηση, κρατήστε το κεφάλι σας και τη σπονδυλική στήλη σας σε ευθεία, χαλαρώστε τους ώμους και αφήστε τους κοιλιακούς σας να συμμετέχουν στην άσκηση.
  • Ντυθείτε σωστά: Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να επενδύσετε σε κάτι φανταχτερό. Χρειάζεστε ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και ρούχα που σας κάνουν να αισθάνεστε άνετες και απορροφούν τον ιδρώτα.
  • Δικαίωμα καυσίμων: Το τρέξιμο με άδειο στομάχι είναι λανθασμένο. Επιπλέον και το αντίθετο, δηλαδή με γεμάτο στομάχι είναι ακόμα πιο επικίνδυνο. Επιλέξτε ένα μικρό snack που περιέχει υδατάνθρακες και πρωτεΐνες για τη βιώσιμη ενέργεια.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.