WELL BEING FITNESS

Γυμναστείτε στο σπίτι σας


29 Μαρτίου 2014

Δείτε με ποιους τρόπους!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βαριούνται να ντυθούν, να πάνε στο γυμναστήριο ή δεν τους αρέσει το συγκεκριμένο περιβάλλον. Αν λοιπόν υπάρχει όρεξη για γυμναστική, τότε σίγουρα μπορείτε να γυμναστείτε και σπίτι σας μόνες ή με φίλες. Ίσως χρειαστεί να έχετε έναν εξοπλισμό, ωστόσο μπορείτε ακόμα και να τον αποφύγετε.

Οι τρόποι λοιπόν είναι οι εξής:

  • Τα βαράκια είναι η πρώτη λύση. Είναι οικονομικά και μπορείτε να τα χρησιμοποιήστε για να γυμνάσετε τα άκρα σας. Συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό για τα κιλά που πρέπει να έχουν και κάντε βασικές ασκήσεις για χέρια και πόδια. Μπορείτε ακόμα να τα χρησιμοποιήσετε και για καλύτερους κοιλιακούς. Μία έρευνα στο ίντερνετ θα σας γεμίσει με ασκήσεις για βάρη.
  • Ένα video γυμναστικής ή μία έρευνα στο internet για workout tutorial θα αντικαταστήσουν το γυμναστή αερόβιας άσκησης, σε ομαδικό group. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε μουσική!
  • Αν είστε fan της yoga, με ένα στρώμα γυμναστικής μπορείτε να κάνετε βασικές πόζες που έχετε διδαχθεί παλιότερα.
  • Με διάφορα αντικείμενα στο σπίτι σας, όπως είναι μία καρέκλα ή ακόμα και οι σκάλες της πολυκατοικίας σας είναι χρήσιμες για να γυμνάσετε όλο σας το σώμα.
  • Αν έχετε διάδρομο ή ποδήλατο μέσα στο σπίτι, είστε από τις τυχερές. Ακόμα και ότνα παρακολουθείτε την αγαπημένη σας σειρά μπορείτε να γυμναστείτε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.