WELL BEING FITNESS

Πως η τεχνολογία συμβάλλει στην fitness ζωή


1 Σεπτεμβρίου 2014

Πλέον δεν έχετε δικαιολογία για το αν μπορείτε να γυμναστείτε!

Smartophonew, tablet, laptop, pc σίγουρα έχετε στην κατοχή σας ένα ή και περισσότερα από τα παραπάνω. Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και τα smartphones αποτελούν για πολύ κόσμο την προέκταση του χεριού τους. Όλα βρίσκονται εκεί, στο διαδίκτυο. Με ένα μικρό search σε πασίγνωστες μηχανές αναζήτησης μπορείτε να βρείτε ό,τι ψάχνετε. Δεν υπάρχει λοιπόν δικαιολογία για κανέναν, στο θέμα της γυμναστικής. Ακόμα και αν δεν έχετε χρήματα να ξοδέψετε για το γυμναστήριο ή βαριέστε να βγείτε εκτός σπιτιού, μπορείτε να κατεβάσετε κάποιο application στο κινητό σας, να δείτε κάποιο video στον υπολογιστή σας να διαβάσετε ένα άρθρο σε κάποιο έμπιστο site για ένα mini πρόγραμμα γυμναστικής.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή για να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Η πολιτική του διαδικτύου, η οποία επιτρέπει την ελεύθερη δημοσίευση άρθρων από όλο τον κόσμο κρύβει κινδύνους. Πρέπει πάντα να διαβάζετε άρθρα σε γνωστά και έμπιστα sites και να μην παραδειγματίζεστε από μαρτυρίες άλλων ανθρώπων. Το ιδανικό είναι να ρωτάτε πάντα και ειδικούς, όσο αναφορά τα πλάνα διατροφών για παράδειγμα και να μην ξεκινάτε από μόνοι σας κάποια δίαιτα που διαβάσατε στο ίντερνετ. Όσο αναφορά την γυμναστική σας όμως μπορείτε σε διάσημα sites να βρείτε προγράμματα για ασκήσεις μέσα στο σπίτι ή να δείτε κάποιο video και να γυμνάζεστε παράλληλα με τον διαδικτυακό προπονητή σας! Τέλος η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει και όσους δηλώνουν fans της άσκησης. Υπάρχουν ειδικά applications και gadgets τα οποία σας βοηθούν να μετράτε τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει, τους παλμούς σας αλλά ακόμα και τις θερμίδες που έχετε κάψει. Κάντε μία μικρή έρευνα θα ανακαλύψετε θησαυρούς!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.