WELL BEING FITNESS

Αυτό είναι το μυστικό για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά


Τζουλιάννα Καρνέζη

12 Μαρτίου 2018

2484.jpg

Δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε απλούς κοιλιακούς και να δείτε το λίπος να φεύγει ως δια μαγείας. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά είναι η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIIT). 

Η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση περιλαμβάνει ένα χρονικό διάστημα έντονης γυμναστικής, το οποίο ακολουθεί μια άσκηση σε πιο χαλαρή ένταση ή και διάλειμμα μερικών δευτερολέπτων. Οι ασκήσεις είναι αρκετά έντονες, ώστε ο ασκούμενος να φτάνει στο ανώτατο όριο των καρδιακών παλμών. Αυτό το είδος προπόνησης διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικό όσο αφορά τη διαδικασία καύσης του λίπους. Η HITT είναι κατάλληλη τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους. Η συγκεκριμένη προπόνηση περιλαμβάνει ένα χρονικό διάστημα έντονης γυμναστικής, το οποίο ακολουθεί μια άσκηση σε πιο χαλαρή ένταση ή και διάλειμμα μερικών δευτερολέπτων. Οι ασκήσεις είναι αρκετά έντονες, ώστε ο ασκούμενος να φτάνει στο ανώτατο όριο των καρδιακών παλμών. Αυτό το είδος προπόνησης διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικό όσο αφορά τη διαδικασία καύσης του λίπους. Η HITT είναι κατάλληλη τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους.

Διαβάστε εδώ:Οι καλύτερες συμβουλές για να έχετε γερή καρδιά

Μόλις ενσωματώσετε τη διαλειμματική προπόνηση στην καθημερινή σας ρουτίνα είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσετε μια διαφορά στην κοιλιά σας. Απλά πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι αυτό δεν θα συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά χρειάζεται να συνδυάσετε την κατάλληλη σωματική δραστηριότητα με την υιοθέτηση της υγιεινής διατροφής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.