WELL BEING FITNESS

Το μυστικό για να αποκτήσετε γυμνασμένα μπράτσα


Τζουλιάννα Καρνέζη

22 Οκτωβρίου 2018

bruce-mars-554384-unsplash.jpg

Σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε σε μια σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος, που ενοχλεί τις περισσότερες γυναίκες και είναι τα μπράτσα. Σίγουρα γνωρίζετε ότι η άσκηση είναι σημαντική προκειμένου να απαλλαγείτε γρήγορα από το λίπος. Όμως τα χέρια είναι ένα μέρος του σώματος, που δεν γυμνάζουν όλες οι γυναίκες, με αποτέλεσμα να χαλαρώνουν όσο περνάνε τα χρόνια. Άρα, για να αρχίσετε  να φοράτε ρούχα που φανερώνουν τα μπράτσα σας και να μην ντρέπεστε, κάντε τις κατάλληλες ασκήσεις. Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές.

Θα το πιστέψετε αν σας πούμε ότι ο χορόςθα σας βοηθήσει να αποβάλετε το λίπος από τα χέρια σας; Κι όμως καθώς χορεύετε, κουνάτε  τα χωρίς να το συνειδητοποιείτε. Εφόσον λοιπόν τώρα το γνωρίζετε μπορείτε και να επικεντρωθείτε σε αυτά, ώστε να τα ασκείστε περισσότερο καθώς κάνετε μαθήματα χορού.

Διαβάστε εδώ: Πώς θα καταλάβετε ότι είστε εθισμένοι στην άσκηση

Κάντε αλματάκια. Μπορεί να ακούγεται παιδιάστικο ή μπορεί να είναι κάτι που έχετε να το κάνετε από τότε που ήσασταν παιδί. Ωστόσο, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε μια γενική προπόνηση και να χάσετε λίπος από τα  χέρια σας.

Η καλύτερη άσκηση για τα χέρια σας είναι τα push-ups. Λυγίστε τα γόνατα σας και αρχίστε να κάνετε push-ups καθημερινά, για να τονώσετε τα χέρια και να αποκτήσετε μυώδη μπράτσα. Μπορεί να μην αγαπάτε ιδιαίτερα αυτή την άσκηση, όμως εάν την υιοθετήσετε θα παρατηρήσετε μια μεγάλη διαφορά. Καλό είναι να ξεκινήσετε με μικρές επαναλήψεις και σιγά σιγά να αυξάνετε το νούμερο μέχρι να κάνετε 30 ή και περισσότερα push-ups τη φορά.

Διαβάστε εδώ: Εάν δεν ξέρετε τι να κάνετε στο γυμναστήριο ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές

Τελευταία άσκηση για μυώδη μπράτσα είναι η γιόγκα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν πολλές κινήσεις στη γιόγκα, που γυμνάζουν τα χέρια σας, ιδίως τους βραχίονες. Μην φοβάστε να της δώσετε μια ευκαιρία.  Και δεν χρειάζεται να ενταχθείτε σε μια τάξη για γιόγκα, εάν δεν το επιθυμείτε, διότι υπάρχουν DVD για αρχάριους, που  σας δείχνουν ακριβώς  τι πρέπει να κάνετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.