WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

'Εχεις υψηλό IQ; Βρες το κρυμμένο αντικείμενο στην εικόνα σε 11''


JTeam

15 Νοεμβρίου 2022

'Εχεις υψηλό IQ; Βρες το κρυμμένο αντικείμενο στην εικόνα σε 11''
Πώς τα πας με την παρατηρητικότητα;

Οι οπτικοί γρίφοι ακονίζουν το μυαλό και δεν είναι πάντοτε εύκολο να οδηγηθούμε στη λύση τους. Κάποιοι μάλιστα πρέπει να λυθούν σε πολύ σύντομο χρόνο, γεγονός που δείχνει πόσο έχουμε ανεπτυγμένες κάποιες μας ικανότητες.

Η παρακάτω εικόνα ήρθε για να ελέγξει το IQ και την παρατηρητικότητά σου. Έχεις στη διάθεσή σου μόλις 11'' για να βρεις το κρυμμένο αντικείμενο στην παρακάτω εικόνα, μπορείς; Η απάντηση είναι εύκολη αλλά και σύνθετη, απαιτεί να στρέψεις όλη σου την προσοχή παρακάτω και να αξιοποιήσεις την κριτική σου σκέψη.

Jenny.Gr

Αφού έχεις προσέξει τα πάντα στην εικόνα, μάλλον είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις το αντικείμενο που δεν έχει δεύτερο όμοιό του στο ράφι. Προσοχή! Μόνο ένα αντικείμενο δεν επαναλαμβάνεται. Μπορείς να το βρεις στον ελάχιστο χρόνο που σου δίνεται;

Aνάμεσα στα βάζα, τα κεριά, τα βιβλία και τα παιχνίδια, ο άγγελος του έρωτα είναι το μοναδικό αντικείμενο που είναι μόνο του χωρίς ταίρι. Αν κατάφερες να το εντοπίσεις σε 11', συγχαρητήρια! Το IQ σου είναι πιο υψηλό απ' ό,τι νομίζεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.