WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το τεστ της πόρτας: Διάλεξε χρώμα και μάθε τι προσωπικότητα έχεις


JTeam

26 Δεκεμβρίου 2022

Το τεστ της πόρτας: Διάλεξε χρώμα και μάθε τι προσωπικότητα έχεις
Unsplash/Robert Anasch
Μαύρη, πορτοκαλί ή κόκκινη;

Ένα χρώμα αρκεί για να μάθεις πολλά πράγματα για τα δυνατά σου στοιχεία, τις αδυναμίες και τι τύπος ανθρώπου είσαι. Διάλεξε μία από τις πόρτες που ακολουθούν και δες τι σημαίνει αυτό για εσένα.

Jenny.Gr

Η μαύρη πόρτα

Σου αρέσουν τα απλά και ξεκάθαρα πράγματα. Είσαι περήφανη για όλα όσα έχεις πετύχει σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, για αυτό και συνήθως επιλέγεις μία δουλειά που σου επιτρέπει να εκφραστείς δημιουργικά. Λατρεύεις τον μινιμαλισμό στα πάντα, ακόμα και στο ντύσιμό σου και επικεντρώνεσαι περισσότερο στην εσωτερική σου εξέλιξη. Είσαι ανοιχτή σε νέες εμπειρίες και δεν φοβάσαι να ξεπεράσεις τα όριά σου.

Η πορτοκαλί πόρτα

Συνήθως είσαι καλή σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Κάνεις πολλές δουλειές και είσαι εξαιρετική στο multitasking. Συνήθως είναι άνθρωποι που επιλέγουν κάτι καλλιτεχνικό και ρισκάρουν στιλιστικά. Έχεις ενέργεια, φιλοδοξίες και ενθουσιασμό.

Η κόκκινη πόρτα

Έχεις πάρα πολλή αυτοπεποίθηση, ενέργεια και δίνεις προσοχή στη λεπτομέρεια. Ανησυχείς πολύ για το πώς σε βλέπει ο κόσμος και θέλεις να είσαι τέλεια. Αυτό σημαίνει ότι κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου και θέλεις να έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων. Είναι λοιπόν σημαντικό να απέχεις από τοξικούς ανθρώπους και να σκεφτείς τι πραγματικά χρειάζεσαι εσύ και όχι οι άλλοι από εσένα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.