WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι αποκαλύπτει το πηγούνι σου για τον χαρακτήρα σου;


JTeam

10 Αυγούστου 2023

Τι αποκαλύπτει το πηγούνι σου για τον χαρακτήρα σου;
pexels
Το σημερινό τεστ επικεντρώνεται στο πηγούνι σου. Το πώς είναι, λέει πολλά για την προσωπικότητά σου. Με ποιο από τα δύο παρακάτω μοιάζει περισσότερο;

Τα κουίζ, τα ψυχολογικά τεστ και οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι από τα αγαπημένα πράγματα των χρηστών του internet. Τίποτα δεν είναι πιο ικανοποιητικό από το να μπορείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση. Το σημερινό τεστ επικεντρώνεται στο πηγούνι σου.

Ο τρόπος που είναι σχηματισμένο, έρχεται να πει πολλά για την προσωπικότητά σου. Με ποιο από τα δύο παρακάτω μοιάζει περισσότερο;

Jenny.Gr

  • Αιχμηρό Πηγούνι

Αν έχεις τέτοιο πηγούνι, έχεις πολλές αντοχές και παίρνεις εύκολα αποφάσεις. Τα άτομα με αιχμηρό πιγούνιέχουν πολλές φιλοδοξίες και διεκδικούν εύκολα. Δεν φοβάσαι να αναλάβεις τις ευθύνες σου και απολαμβάνεις πάντα να έρχεσαι κοντά στους στόχους σου όσο δύσκολοι κι αν φαίνονται στην υλοποίηση. Εργάζεσαι σκληρά και κάνεις τα πάντα για να τους κατακτήσεις. Παίρνεις εύκολα ρίσκα και ξεπερνάς όποια δυσκολία σου παρουσιάζεται. Ωστόσο, πολλές φορές ασκείς έντονη κριτική και αυτό απομακρύνει τους γύρω σου.

  • Πηγούνι με χαλαρό περίγραμμα

Είσαι ευγενική, ήρεμη φύση και με υψηλή ενσυναίσθηση. Κατανοείς τις ανάγκες των άλλων και είσαι εξαιρετικός ακροατής. Αυτό σε κάνει έναν από τους καλύτερους φίλους ενώ πάντα κρατάς διακριτικότητα απέναντι σε ό,τι σου εκμυστηρεύοναι οι άλλοι. Είσαι πολύ ευαίσθητο άτομο και αποφεύγει να πληγώνεις τους άλλους ακόμη κι αν κάποιες φορές, αυτό σημαίνει ότι καταλήγεις να πληγώνεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.