WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα 3 tips που πρέπει να ακολουθήσετε πριν το πρώτο ραντεβού


4 Ιανουαρίου 2013

Πριν το πρώτο ραντεβού συναισθήματα όπως άγχος, αγωνία, ενθουσιασμός, πανικός του τι θα φορέσω?Πως θα είναι τα μαλλιά μου? Θα του αρέσω? Και πολλά άλλα ερωτήματα τέτοιου είδους είναι απολύτως λογικά. Για να απαλλαχτείτε από το άγχος σας προτείνουμε 3 tips ώστε να είστε απόλυτα προετοιμασμένες για το πρώτο ραντεβού.

1.Επιβεβαιώστε ότι είναι η σωστή μέρα:Μέσα στον ενθουσιασμό σας μήπως ακούσατε λάθος μέρα ή ώρα? Δεν υπάρχει χειρότερο να ετοιμαστείτε για το πρώτο ραντεβού, να περιμένετε, να περιμένετε… και στο τέλος έξαλλη να πάρετε τηλέφωνο τον άνθρωπο και να παραπονεθείτε για την ασυνέπεια του. Για αυτό κάντε μια επιβεβαίωση με ένα sms ή μέσω των social media.Προσοχή! να είστε διακριτικές με την ερώτηση, μην νομίσει ότι δεν δείξατε την πρέπουσα προσοχή όταν έκανε την πρόταση. 2.Διαβάστε πριν πάτε:Ευτυχώς ή δυστυχώς αλλά στις μέρες τα social media έχουν αποδειχτεί πολύ σημαντικά για την ‘ενημέρωση σας’. Δεν είναι κακό να αναζητήσετε πληροφορίες για εκείνον στο facebook, να δείτε φωτογραφίες, να μάθετε τα ενδιαφέροντα του και πολλά άλλα. Μην το παρακάνετε όμως ας αφήσετε και κάτι για να ανακαλύψετε από κοντά! 3.Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας:Όταν νιώθουμε όμορφες δείχνουμε και όμορφες, για αυτό επιλέξτε να κάνετε κάτι από τα παρακάτω ώστε να χαλαρώσετε και νιώσετε ευεξία. Σίγουρα θα εντυπωσιάσετε!

• Γυμναστείτε, κάντε pilates ή yoga • Κάντε ένα χαλαρό αφρόλουτρο • Αν έχετε χρόνο πηγαίνετε για μασάζ, θα σας κάνει να νιώσετε κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος • Αγοραστέ κάτι για την περίσταση •Κάντε λίγες μέρες πριν τη σημαντική ημερομηνία δώρο στον εαυτό σας μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου ή σώματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.