WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 τρόποι να δείξεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον (χωρίς απαραίτητα να το πεις)


Κλέλια Φατούρου

11 Φεβρουαρίου 2022

6 τρόποι να δείξεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον (χωρίς απαραίτητα να το πεις)
Οι απλοί τρόποι να δείξεις ξεκάθαρα το ενδιαφέρον σου. Μπορείς απλά να το πεις ή να κάνεις κάποιες έμμεσες κινήσεις-ματ

Αυτές οι μέρες είναι αρκετά ερωτικές, και μάλλον αυτό οφείλεται στον Άγιο Βαλεντίνο. Λίγο τα λουλούδια και τα σοκολατάκια που έχουν κατακλύσει τα μαγαζιά, λίγο το κρύο που το αποζητά το cuddling, δεν θέλει και πολύ.

Ανεξαρτήτως γιορτής, το φλερτ είναι παντός καιρού και ίσως έφτασε η ώρα να περάσεις στο επόμενο επίπεδο. Αν και θεωρώ ότι ο ιδανικός τρόπος να δείξεις το ενδιαφέρον σου, είναι με το να το πεις ευθέως, καταλαβαίνω ότι μπορεί να ντρέπεσαι ή να θέλεις να το πας πλαγίως. Προτού μπεις στη διαδικασία, βεβαιώσου ότι είναι single, μοιράζεστε τον ίδιο σεξουαλικό προσανατολισμό, και υπάρχει μία κάποια επικοινωνία.

Βγες από το friend zone

Όταν συναναστεφόμαστε συχνά ανθρώπους (στη δουλειά ή σε φιλικό κύκλο), είναι πολύ εύκολο να γίνουμε φίλοι και να μην δώσουμε στον άλλο να καταλάβει ότι ενδιαφερόμαστε. Ιδανικά, απόφυγε εξομολογήσεις για πρώην σχέσεις και μην δίνεις συμβουλές για σχέσεις. Θα χάσετε πολύ χρόνο στη μετάφραση.

Η γλώσσα του σώματος

Σεβόμαστε πάντα τα όρια του άλλου και δεν το παρακάνουμε, μόνο και μόνο για να εκδηλώσουμε το ενδιαφέρον μας. Ωστόσο, η ερωτική γλώσσα διαφέρει από τη φιλική. Ένα παρατεταμένο χαμόγελο, ένα άγγιγμα στον ώμο, η στάση του σώματος όταν μιλάμε. Δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσεις. Συμβαίνει από μόνο του.

Έξοδος με παρέα

Αν δεν είστε φίλοι ή δεν γνωρίζεστε καλά, μπορείς να οργανώσεις μία φιλική έξοδο και να βρεις την ευκαιρία να τον πλησιάσεις. Δεν χρειάζεται να είναι αμέσως ερωτικό. Το χαλαρό κλίμα ωστόσο βοηθά να γνωριστείτε καλύτερα, να κάνετε πλάκα και, ενδεχομένως, να υπάρξει συνέχεια.

Χειρονομία ενδιαφέροντος

Όταν μας αρέσει κάποιος, μία ξεχωριστή χειρονομία μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση. Ένα βιβλίο που ξέρεις ότι θα του αρέσει, ένα μήνυμα για καλή τύχη σε εξετάσεις ή να του πάρεις ένα τσάι επειδή είναι κρυωμένος, δείχνουν ότι νοιάζεσαι, χωρίς να είναι ξεκάθαρα ερωτικό.

Εκθέσου και λίγο

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από τους ανθρώπους που δεν ντρέπονται να εκτεθούν και να δείξουν όλες τις πλευρές τους. Ας ξεχάσουμε την τέλεια εικόνα (που δεν υπάρχει) και ας είμαστε απλά ο εαυτός σου. Αν αυτός ο άνθρωπος είναι για εσένα, θα σε αποδεχθεί και για τα δύσκολα.

Απλά πες το

Μπορεί να ακούγεται ακατόρθωτο, αλλά δεν είναι. Είμαστε διαφορετικοί και βρίσκουμε τον τρόπο που μας ταιριάζει, όταν θέλουμε να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε. Πες απλά ότι σου αρέσει, κάλεσέ τον για σινεμά ή ποτό, στείλε ένα γράμμα. Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS