WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Nostalgia-stanning: Το dating trend που αφιερώνεται στους millennials


Κλέλια Φατούρου

3 Σεπτεμβρίου 2022

Nostalgia-stanning: Το dating trend που αφιερώνεται στους millennials
Η τάση που θα λατρέψουν όσοι είναι πάνω από 30 χρονών

Έχουμε πει αρκετές φορές ότι τα κοινά ενδιαφέροντα και γούστα δεν είναι το πιο σημαντικό κριτήριο στην επιλογή ενός συντρόφου. Από την άλλη όμως, είναι πάντα σημαντικό και ενδιαφέρον να υπάρχουν κοινές αναφορές και πράγματα που μάς κάνουν να γελάμε. Ειδικά αν προέρχονται από το παρελθόν.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, έρευνα που έκανε το app Plenty of Fish, οι millennials αξιολογούν ένα ραντεβού με βάση τις κοινές αναφορές που έχουν από την ποπ κουλτούρα της χρονικής περιόδου 2000-2010. Να ξέρεις δήλαδή από Φιλαράκια, Britney Spears και κινητά Motorola. Αυτό το νέο dating trend ονομάζεται nostalgia stanning και αφορά εμάς που περάσαμε την εφηβεία ή τη φοιτητική ζωή μας εκείνη τη δεκαετία.

Το 57% των singles που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι ενθουσιάζονται όταν μπορούν να μοιραστούν αναφορές από εκείνη την εποχή με κάποιον στο πρώτο κιόλας ραντεβού. Και είναι απόλυτα λογικό αν σκεφτείς το πόσο μάς ενδιαφέρει να ταυτιζόμαστε σε θέματα μουσικής και ταινιών.

Ωστόσο, δεν παύει να είναι ένα dating trend που μιλά στις καρδιές των millennials και όχι στη Gen Z. Θα έρθει όμως και η ώρα εκείνων που θα αναπολούν αυτά που τους άρεσαν 10 και 20 χρόνια πριν. Και που δεν θα αρκεί να επικοινωνούν μέσω Instagram ή Snapchat. Ναι ναι, μίλησαν σαν αληθινή millennial.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS