WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 στάσεις στο σεξ που σε φέρνουν πιο κοντά στον σύντροφό σου (σωματικά και συναισθηματικά)


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2022

5 στάσεις στο σεξ που σε φέρνουν πιο κοντά στον σύντροφό σου (σωματικά και συναισθηματικά)
Unsplash/Dushawn Jovic
Οι γιορτές είναι η καλύτερη αφορμή για να τις δοκιμάσετε

Η οικειότητα στο σεξ είναι απαραίτητη προυπόθεση, ειδικά αν μιλάμε για ένα ζευγάρι που είναι καιρό μαζί. Αν και τα γούστα διαφέρουν και κάποιοι προτιμούν πολύ περισσότερο το kinky sex, πάντα θα υπάρχει χώρος για τις στάσεις που σε φέρνουν πιο κοντά (σωματικά και συναισθηματικά) στον σύντροφό σου. Γιορτές είναι, ας βάλουμε και λίγο ρομάντζο.

Spooning

Αν δεν σε φέρει πιο κοντά η στάση κουτάλι, τότε ποια θα σε φέρει; Είναι πάρα πολύ καλή επιλογή και για την απόλαυση, αφού τα χέρια είναι ελεύθερα να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά και για να έρθετε πιο κοντά, με τρυφερό τρόπο. Επίσης, υπάρχει σε διάφορες παραλλαγές, ώστε να μην βαριέσαι.

Το flat doggy

Το doggy style δεν έχει μόνο μία εκδοχή. Στη συγκεκριμένη, μπορείς να ξαπλώσεις μπρούμυτα και ο παρτενέρ πάνω σου και πίσω. Έτσι είστε σε απόλυτη σωματική επαφή και, αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ερωτικά βοηθήματα. Και τρυφερό, και πικάντικο.

Ο λωτός

Είναι η γνωστή στάση όπου εκείνος κάθεται οκλαδόν κι εσύ κάθεσαι στα πόδια του, τυλίγοντας τα δικά σου γύρω από τη μέση του. Σου επιτρέπει να έχεις οπτική επαφή κατά τη διάρκεια ενώ μπορείτε να φιλιέστε όσο θέλετε.

Jenny.Gr
Unsplash/Dainis Graveris

69

Νομίζεις ότι δεν πρόκειται για μία στάση που θα σε φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σου; Κι όμως. Εδώ δεν υπάρχει διείσδυση και αφοσιώνεστε και οι δύο στην απόλαυση του άλλου. Επίσης, μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους και τοποθέτηση του σώματος.

Βασικά όπως θέλετε

Αντικειμενικά, ακόμα και η πιο hot στάση μπορεί να σε φέρει πιο κοντά με τον άλλο, μόνο και μόνο γιατί αποβάλεις κάθε ντροπή και νιώθεις άνετα να διεκδικήσεις την απόλαυσή σου με όποιο τρόπο θες. Το μοίρασμα μίας φαντασίωσης φέρνει όλα τα ζευγάρια κοντά εξάλλου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.