WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Στήθος: Πώς να το αξιοποιήσεις (κι άλλο) στο σεξ, για περισσότερη απόλαυση


JTeam

19 Μαΐου 2023

Στήθος: Πώς να το αξιοποιήσεις (κι άλλο) στο σεξ, για περισσότερη απόλαυση
Unsplash/joelvalve
Τα tips που σε βοηθούν να αποκτήσεις πιο ερωτική σχέση με το στήθος σου

Το γυναικείο στήθος είναι μία από τις πιο σημαντικές ερωτογενείς ζώνες του σώματος και είναι κρίμα να μην το αξιοποιούμε στο ερωτικό παιχνίδι, είτε σόλο είτε με παρέα. Το καλό επίσης είναι ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να ασχοληθείς μαζί του. Κάθε στήθος ανταποκρίνεται με διαφορετικό τρόπο στο άγγιγμα, επομένως πέρασε λίγο χρόνο ανακαλύπτοντας τι σου αρέσει.Τα παρακάτω tips θα βοηθήσουν.

Δεν είναι μόνο η θηλή

Αν και ο παρτενέρ σου μπορεί να δείχνει μία προτίμηση μόνο σε αυτό το σημείο, η περιοχή γύρω από τη θηλή είναι εξίσου ευαίσθητη. Το ίδιο βέβαια ισχύει για όλο το στήθος, ανάλογα με το πώς θα σε αγγίξουν αλλά και με τον βαθμό διέγερσης.

Μάθε τον ορμονικό σου κύκλο

Ο κύκλος σου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο πώς είναι το στήθος σου. Για παράδειγμα, το στήθος σου είναι πιο ευαίσθητο κατά τη διάρκεια της περιόδου ή λίγο πριν.

Πειραματίσου μόνη σου

Θα έχεις ακούσει το boobgasm, που είναι ο οργασμός που προκύπτει από το παιχνίδι με το στήθος. Μπορεί να μην σου συμβεί, αλλά είναι πολύ σημαντικό να ανακαλύψεις την απόλαυση που σου δίνει αυτό το σημείο.

Να λες τι δεν σου αρέσει

Δεν έχουμε όλοι την ίδια ανεκτικότητα και ευαισθησία, επομένως πρέπει να το λες στον παρτενέρ σου αν χρειάζεσαι περισσότερη πίεση ή αν νιώθεις να πονάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.