WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 sex tips που υιοθετούν όλοι οι ειδικοί στο σεξ. Εσύ;


JTeam

6 Ιουνίου 2023

3 sex tips που υιοθετούν όλοι οι ειδικοί στο σεξ. Εσύ;
Unsplash/freddie addery
Απλές κινήσεις που κάνουν θαύματα στην ερωτική ζωή σου

Οι sexperts είναι άνθρωποι κι αυτοί, απλώς ξέρουν τι λειτουργεί στο σεξ και τι θα τους βοηθήσει να βελτιώνουν συνέχεια την ερωτική ζωή τους. Και αν νομίζεις ότι οι συμβουλές τους είναι περίπλοκες και κάνουν τεράστιες αλλαγές, προκειμένου να δουν το σεξ να απογειώνεται, κάνεις λάθος. Είναι απλές, κατανοητές και απόλυτα εφαρμόσιμες.

Ξέχνα τον οργασμό σου

Αυτό δεν σημαίνει ότι τον βγάζουμε από τη ζωή μας, αλλά ότι δεν είναι πάντα το focus. Μπορείς να αφιερώνεις και κάποιες φορές σε μασάζ, αγκαλιές, φιλιά και παιχνίδια που δεν οδηγούν απαραίτητα στην ολοκλήρωση. Μπορεί όμως και ναι.

Καθαρός χώρος

Δεν είναι καθόλου άσχετο με το σεξ. Βασική προϋπόθεση για να έχεις ερωτική διάθεση, είναι ένας χώρος που σε εμπνέει. Καθάρισε, βάλε φρέσκα σεντόνια, αρωματικό χώρου και μην έχεις παντού πεταμένα πράγματα.

Το σεξ είναι προτεραιότητα

Και φυσικά, δεν εννοούν μόνο τη διείσδυση, αλλά οτιδήποτε περιλαμβάνει ερωτικό κλίμα. Δεν ξεχνάμε ότι είναι βασικό συστατικό της σχέσης μας, και όχι απλή συνέπεια. Φροντίζουμε να μιλάμε τρυφερά, να λέμε ευχαριστώ, να αγγιζόμαστε και να κάνουμε σεξ, τόσο συχνά όσο θέλουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS