WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 λόγοι να εντάξεις τα παγάκια στη σεξουαλική ζωή σου (εκτός από τον καύσωνα)


JTeam

22 Ιουλίου 2023

3 λόγοι να εντάξεις τα παγάκια στη σεξουαλική ζωή σου (εκτός από τον καύσωνα)
Κάνουν καλό και στον καύσωνα και στο σεξ

Δεν είναι ότι χρειαζόσουν αφορμή να βάλεις παγάκια πάνω στο σώμα σου αυτές τις μέρες, με αυτές τις θερμοκρασίες. Αλλά με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια. Ξέρουμε ήδη ότι τα παγάκια μπορούν να γίνουν μέρος του σεξουαλικού παιχνιδιού, όχι μόνο επειδή δροσίζουν, αλλά επειδή διεγείρουν τις νευρικές απολήξεις.

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να μείνεις στο σπίτι και να δοκιμάσεις κάτι καινούριο στην κρεβατοκάμαρα. Απλά φέρε δύο παγάκια αμέσως πριν ξεκινήσεις.

Παγάκια σε όλο το σώμα

Παίρνεις ένα και το περνάς από το σώμα του παρτενέρ, σε όλα τα σημεία. Όσο περισσότερο κρυώνει, τόσο πιο πολύ ανυπομονεί για το μετά. Σημαντική λεπτομέρεια: Απόφυγε τις ερωτογενείς ζώνες, έτσι ώστε να αυξάνεται η ανυπομονησία.

Παίξτε με τις θερμοκρασίες

Το τελευταίο πράγμα που θες είναι να ζεσταθείς, αλλά μπορείς να κάνεις έξυπνες εναλλαγές για μέγιστη διέγερση. Το παγάκι σε κάνει να κρυώνεις, ενώ το μέλι (για παράδειγμα) σε ζεσταίνει όταν σε αγγίξει.

Παγάκι στο στοματικό σεξ

Όποιος και αν είναι ο παραλήπτης του στοματικού σεξ, θα το απολαύσει εξίσου. Μπορείς να έχεις το παγάκι στο χέρι και να το κάνεις βόλτα στην περιοχή. Για πιο δυνατούς λύτες, το βάζεις στο στόμα και αυτοσχεδιάζεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.