WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 στάσεις που σε διευκολύνουν όταν το σεξ γίνεται επώδυνο


JTeam

1 Αυγούστου 2023

3 στάσεις που σε διευκολύνουν όταν το σεξ γίνεται επώδυνο
Credit: Dainis Graveris, Sexual Alpha
Οι σωστές επιλογές όταν η διείσδυση σε πονά

Μπορεί να συμβεί σε όλους μας. Το σεξ γίνεται επώδυνο αν δεν έχει τρομερή ερωτική διάθεση, αν υπάρχει άγχος, αν βρίσκεσαι σε συγκεκριμένη φάση του κύκλου σου ή αν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας. Αν είναι ένα πρόβλημα που επιμένει, καλό είναι να εντοπίσεις τη λύση έτσι ώστε να απολαμβάνεις το σεξ. Μην ξεχνάς ότι αν πονάς, είναι πολύ πιθανό να το νιώθει και ο παρτενέρ σου.

Αν είναι one time thing, υπάρχουν λύσεις που εφαρμόζονται επιτόπου. Η πρώτη είναι να έχεις πάντα έτοιμο το λιπαντικό, που είναι εκεί για να διευκολύνει την κατάσταση. Η δεύτερη είναι να προτιμήσεις στάσεις που μειώνουν τις πιθανότητες πόνου.

Στοματικό σεξ

Αυτονόητο, αλλά θαυματουργό. Εφόσον η διείσδυση δεν είναι απαραίτητη για να έχεις οργασμούς, μείνε στα γνωστά. Μπορείτε να κάνετε εναλλάξ στοματικό σεξ ή να περάσετε κατευθείαν στη στάση 69 για ταυτόχρονη απόλαυση.

Το κουτάλι

Είναι ιδανική γιατί είναι απαλή και με χαλαρό ρυθμό. Ξαπλώνετε και οι δύο στο πλάι και ξεκινάτε ήρεμα, μέχρι να υπάρξει εξοικείωση και προχωράτε. Είναι επίσης ό,τι πρέπει για τα ζευγάρια που θέλουν να έρθουν πιο κοντά συναισθηματικά.

Στάση σανίδα

Ό,τι πιο τεμπέλικο θα κάνεις. Ξαπλωμένη μπρούμυτα με ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη για να ανασηκώνεται λίγο και ο παρτενέρ σου έρχεται από πίσω για διείσδυση. Καλή ευκαιρία για να ζητήσεις λίγο μασάζ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.