WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τηλεφωνικό σεξ: Τα πρώτα 4 βήματα για αρχάριους


Κλέλια Φατούρου

18 Αυγούστου 2023

Τηλεφωνικό σεξ: Τα πρώτα 4 βήματα για αρχάριους
Unsplash/hiki app
Δεν υπάρχουν κανόνες, αλλά αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να κάνεις την αρχή

Μήπως είσαι σε μία σχέση εξ αποστάσεως; Μήπως απλά είστε χωριστά για λίγες μέρες λόγω διακοπών αλλά το πάθος υπερισχύει; Το τηλεφωνικό σεξ είναι μία παμπάλαια τεχνική που κάνει τη σχέση σου ακόμα πιο καυτή, και δεν έχει καθόλου να κάνει με το αν η σχέση είναι καινούρια.

Είναι επίσης λίγο πιο old school, διότι δεν περιλαμβάνει εικόνα και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι που ίσως σε φέρνει σε αμηχανία. Εδώ έχουμε μόνο φωνή και τη σωστή επιλογή λέξεων. Αν δεν το έχεις ξαναδοκιμάσεις, τα βασικά βήματα θα σε βοηθήσουν να εξοικειωθείς λίγο περισσότερο.

Σκέψου τις σωστές ερωτήσεις

Τι είναι αυτό που θέλεις να ξέρεις στο τηλεφωνικό σεξ; Θα κάνεις ερωτήσεις, όπου η απάντηση είναι ναι ή όχι ή θα κάνεις ανοιχτές ερωτήσεις, που χωρούν ανάλυση; Θέλεις περιγραφές ή εντολές; Κράτα σημειώσεις.

Λέξεις και φράσεις που σε διεγείρουν

Για να μην χάνεις χρόνο και για να μην αποτύχει η πρώτη φορά, μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα πριν ξεκινήσετε, στο οποίο θα τον ενημερώνεις για τις λέξεις ή φράσεις που σε ερεθίζουν περισσότερο, αν και μάλλον θα ξέρει ήδη ποιες είναι.

Το πάμε με χαλαρό ρυθμό

Αν δεν είσαι εξοικειωμένη, ξεκίνα με χαλαρή συζήτηση και μην μπεις κατευθείαν στο ψητό. Περίγραψε τι φοράς, πού βρίσκεσαι (κάπου ήσυχα και διακριτικά ελπίζουμε) και πήγαινέ το με τον ρυθμό σου. Και φυσικά, μπορείς να σταματήσεις οποιαδήποτε στιγμή αν το μετανιώσεις.

Φέρε ένα sex toy

Όχι ότι είναι απαραίτητο, αλλά τώρα είναι μία πολύ καλή στιγμή να δοκιμάσεις και ένα ερωτικό βοήθημα. Μπορεί να ανακαλύψεις ότι σου αρέσει να το χρησιμοποιείς, είτε είσαι σόλο είτε με παρέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.