WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μερικά μυστικά του μηλόξυδου


3 Ιουλίου 2014

Γιατί πρέπει να το εντάξετε στην διατροφή σας;

Αν ακόμη δεν έχετε στην κουζίνα σας, το μηλόξυδο πρέπει άμεσα να το εντάξετε. Οι παρακάτω λόγοι που ακολουθούν θα σας πείσουν ότι είναι ένα συστατικό με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό σας.

Υποστηρίζει την απώλεια βάρους. Το μηλόξυδο είναι ιδανικό για όσους θέλουν να χάσουν βάρος. Μελέτες έχουν δείξει ότι σταματάει το αίσθημα πείνας, με αποτέλεσμα να μην "τσιμπολογάτε¨διάφορα θερμιδοφόρα snacks.

Βοηθάει την χώνεψη. Τα συστατικά που περιέχει βοηθάει το στομάχι σας να μεταβολίσει το φαγητό. Χρησιμοποιήστε το στις σαλάτες σας αλλά και σε λαχανικά που συνοδεύουν το πιάτο σας.

Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας. Κυρίως στο εξωτερικό σε ροφήματα όπως οι καφέδες, προσθέτουν λίγες σταγόνες μηλόξυδου, καθώς έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Πλούσιο σε βιταμίνες. Θα πρέπει να μάθετε λοιπόν ότι το μηλόξυδο περιέχει βιταμίνες E, A, και P. Επιπλέον περιέχει μαγνήσιο, σίδηρο αλλά και ασβέστιο. Μετά από όλα αυτά θα πρέπει να καταλάβετε πόσο πολύτιμο είναι να το εντάξετε στην καθημερινή σας μαγειρική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.