WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αυτό το πράσινο smoothie με βοήθησε να χάσω 4 κιλά σε μια εβδομάδα


Τζουλιάννα Καρνέζη

18 Απριλίου 2018

beginners-luck-12-1170x864.jpg

Το συγκεκριμένο smoothie ήταν πολύ νόστιμο και θρεπτικό ενώ ταυτόχρονα αναπλήρωνε όλη τη χαμένη μου ενέργεια. Τι όμως έκανε αυτό το ρόφημα τόσο υγιεινό; Η απάντηση βρίσκεται στο σπανάκι και στη μπανάνα, δυο τρόφιμα που προσφέρουν αρκετά συστατικά απαραίτητα για την υγεία κα την ευεξία του οργανισμού. Συγκεκριμένα το σπανάκι είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α, Ε, C και Κ ενώ είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες οι οποίες συμβάλουν στο αίσθημα του κορεσμού. Όσο αφορά τη μπανάνα πολλοί πίστευαν ότι η κατανάλωση της οδηγούσε σε απόκτηση βάρους, ωστόσο αυτή η άσχημη φήμη είναι παρελθόν. Πλέον έχει αποδειχτεί ότι οι μπανάνες αποτελούν μια πηγή ολοκληρωμένης διατροφής και μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια κιλών γιατί μας κρατάνε χορτάτους για πολλές ώρες. 

Διαβάστε εδώ: Η διατροφή που επιλέγει η Jennifer Lopez για να χάσει τα περιττά κιλά

Παρακάτω σας παραθέτω τα υλικά για να φτιάξετε το πράσινο smoothie:

Σπανάκι

Αγγούρι

1 μπανάνα

Μέλι

3κ. σούπας γάλα

Κόβουμε τη μπανάνα και το αγγούρι σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε στο μίξερ τη μπανάνα, το αγγούρι, το σπανάκι, το γάλα και το μέλι και χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Σερβίρουμε σε ένα ψηλό ποτήρι με πάγο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.