Δείτε πώς θα χάσετε το λίπος από την πλάτη

Τζουλιάννα Καρνέζη
Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018
artem-bali-625030-unsplash.jpg

Σε ποια περιοχή της πλάτης μπορεί να έχετε περισσότερο λίπος;

Στη μέση τη πλάτης. Είναι η περιοχή λίγο πιο κάτω από εκεί που κουμπώνει στο σουτιέν σας.

Στη γραμμή του σουτιέν. Αν έχετε λίπος σε αυτή τη περιοχή το καταλαβαίνετε όταν φοράτε το σουτιέν σας.

Στο κάτω μέρος της πλάτης. Οι πιο πολλές γυναίκες έχουν λίπος σε αυτή τη περιοχή και γίνεται εμφανές όταν θα φορέσετε ένα ψηλόμεσο παντελόνι.

Διαβάστε εδώ:Τι θα συμβεί στο σώμα σας εάν πίνετε κάθε μέρα χυμό ντομάτας

Πως θα χάσετε το λίπος από τη πλάτη.

Με τη σωστή διατροφή. Μια δίαιτα περιορισμένων θερμίδων θα σας βοηθήσει να χάσετε το λίπος σε όλο το σώμα σας. Δυστυχώς δεν μπορείτε να διαλέξετε το ακριβές σημείο, επιλέγοντας όμως μια ισορροπημένη διατροφή θα καταφέρετε να χάστε λιπώδη ιστό και όχι μυϊκή μάζα.

Με τη γυμναστική. Η υψηλής έντασης ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να κάψετε λίπος και  θερμίδες. Επίσης μπορείτε να γυμνάσετε και να  τονώσετε τους μύες στη συγκεκριμένη περιοχή που επιθυμείτε. Αν για παράδειγμα θέλετε να αποκτήσετε πιο γυμνασμένους ώμους, τότε πρέπει να σηκώνετε βάρη. Ενώ αν θέλετε να περιορίσετε το λίπος στο πίσω μέρος της μέσης σας, προσπαθήστε να κάνετε ασκήσεις που ενδυναμώνουν τους πλάγιους κοιλιακούς μύες και αυτούς που κινούνται κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης.

Διαβάστε εδώ: Τι είναι η δίαιτα με βάση την ομάδα αίματος

Με τη βοήθεια της ιατρικής. Εάν έχετε δοκιμάσει τα πάντα και πάλι δεν μπορείτε να χάσετε λίπος, υπάρχουν διάφοροι χειρουργικοί και μη χειρουργικοί μέθοδοι που στοχεύουν στα προβληματικά σημεία. Όπως είναι η λιποαναρρόφηση, το laser λιπόλυση και άλλοι. Φυσικά πολλές ιατρικές διαδικασίες έχουν παρενέργειες, είναι επίπονες και απαιτούν πολύ χρόνο μέχρι την ανάρρωση. Για αυτό και ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε λίπος είναι ο παραδοσιακός, δηλαδή ο συνδυασμός μιας υγιεινής διατροφής με άσκηση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.