XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κρατήστε τη φόρμα σας ακριβώς όπως η Reese Witherspoon


18 Αυγούστου 2013

 Ποια είναι τα fitness μυστικά της διάσημης ηθοποιού;

 Διαθέτει μία γυμνασμένη και αδύνατη σιλουέτα και σε κάθε της επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μαγνητίζει τα βλέμματα όλων με τις εφαρμοστές τουαλέτες που επιλέγει. Δεν είναι ιδιαίτερη fan της γυμναστικής, ωστόσο δεν λείπει από τη ζωή της.

Τρώει υγιεινά και μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα της και δεν αμελεί τα snacks καθημερινά. Αποφεύγει το αλκοόλ και δεν καπνίζει. Δεν λέει όχι στα γλυκίσματα, απλά φροντίζει να μην ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια. Γενικότερα όμως δεν θέλει να στερεί τον εαυτό της από μερικές λιχουδιές. Πιστεύει ότι όλα είναι απαραίτητα στη διατροφή και όχι άδικα.

Προτιμάει την αερόβια άσκηση καθώς ενεργοποιεί το μεταβολισμό της. Γυμνάζεται για μισή ώρα, έξι φορές την εβδομάδα. Της αρέσουν οι πεζοπορίες και συχνά με τους φίλους της οργανώνει τέτοιου είδους εκδρομές. Το μυστικό είναι ότι πάντα μαζί της κουβαλάει μερικά βάρη στο backpack της. Η ίδια και ο προσωπικός της γυμναστής υποστηρίζουν πως το περπάτημα σε συνδυασμό με ασκήσεις από ελαφριά βάρη στην καθημερινή γυμναστική βοηθάνε τον οργανισμό να κάψει λίπος.

 Επιπλέον το τελευταίο διάστημα επιλέγει και τη yoga ως ένα είδος γυμναστικής. Της χαρίζει ευλυγισία και ταυτόχρονα καίει θερμίδες. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός την έχει απαθανατίσει να πηγαίνει για μάθημα, κρατώντας το στρώμα της αγκαλιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.