ΖΩΔΙΑ

Τι εξιτάρει περισσότερο το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι; Ένας αστρικός οδηγός


JTeam

9 Φεβρουαρίου 2022

Τι εξιτάρει περισσότερο το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι; Ένας αστρικός οδηγός
pexels
Ένα από τα σημαντικότερα είδη επικοινωνίας ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου καλλιεργείται στο κρεβάτι. Αν έχεις περιέργεια να μάθεις τι πραγματικά απολαμβάνει στον έρωτα μαζί σου, τότε ρίξε μια ματιά στο ζώδιό του. 

Όταν η συζήτηση στρέφεται στον έρωτα, τότε οι επιθυμίες και των δύο είναι εξίσου σημαντικές αν θες να βιώνεις κάθε φορά την ίδια απόλαυση με τον σύντροφό σου.

Παρακάτω, ακολουθεί ένας mini οδηγός για να δεις τι πραγματικά απολαμβάνει ο σύντροφός σου στο κρεβάτι.

Κριός

O Κριός είναι από τα πιο παθιασμένα ζώδια και ξετρελαίνεται όταν βλέπει το ίδιο πάθος και από σένα. Του αρέσει να κινεί τα νήματα και να είναι ηγέτης στο κρεβάτι ενώ ξέρει καλά να χρησιμοποιεί κάθε τεχνική που θα φέρει τη μέγιστη απόλαυση κάτω από τα σεντόνια.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα δυναμικό ζώδιο που θέλει να παίρνει τον έλεγχο και να σε καθοδηγεί ακόμη και στο κρεβάτι. Σου υποδεικνύει τι ακριβώς προτιμάει στον έρωτα και χτίζει την τέλεια επικοινωνία που απογειώνει την εμπειρία που απολαμβάνεις μαζί του στο κρεβάτι.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν το επικοινωνιακό χάρισμα και το εξασκούν και στο κρεβάτι. Το ζώδιο αυτό λατρεύει το dirty talk στο κρεβάτι που μπορεί να γίνει μια πολύ «καυτή» συνήθεια αρκεί να νιώσεις κι εσύ άνετα για να το κάνεις.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει ρομαντική ατμόσφαιρα στον έρωτα και να προκαλέσει την απόλυτη ευχαρίστηση στον σύντροφό του. Πριν το σεξ, συνήθως επιλέγει αφροδισιακές τροφές που απογειώνουν τη λίμπιντο και αυξάνουν την ερωτική επιθυμία.

Λέων

Ο Λέων χαρακτηρίζεται από γενναιοδωρία και πληθωρικότητα ακόμη και στο κρεβάτι. Θέλει να ευχαριστεί πάντα τον σύντροφό του και βάζει σε προτεραιότητα τις ερωτικές του ανάγκες αλλά περιμένει και από σένα να τον έχεις σαν «βασιλιά». Μόνο έτσι θα σου προσφέρει τα πάντα στον έρωτα.

Παρθένος

Πολλοί πιστεύουν ότι οι Παρθένοι είναι ένα από τα πιο σεμνότυφα και μαζεμένα ζώδια. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού ξεχωρίζουν για την αυξημένη τους λίμπιντο, καταρρίπτοντας κάθε στερεότυπο γύρω από το ζώδιό τους. Κάνουν το σεξ κομμάτι της καθημερινότητάς τους και το επιζητούν συνεχώς (την ίδια ώρα κάθε μέρα και σίγουρα στο πιο καθαρό περιβάλλον και σημείο του σπιτιού).

Ζυγός

Παρόλο που δεν φημίζεται για την αυξημένη ερωτική του επιθυμία, ο Ζυγός ενδιαφέρεται πολύ για τις ανάγκες σου και τις βάζεις ακόμη και πάνω από τις δικές του. Προτιμά να δίνει παρά να παίρνει στο κρεβάτι, δίνοντάς σου πολλή στοργή και τρυφερότητα και αυτό που τον ξετρελαίνει, είναι όταν σου προκαλεί τη μέγιστη ευχαρίστηση.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι από τα πιο σεξουαλικά ζώδια. Θέλει διαρκώς να πειραματίζεται μαζί σου στο κρεβάτι και θέλει να ακούει πόσο καλός είναι στον έρωτα. Του αρέσουν οι νέες εμπειρίες και όλα όσα βγάζουν τον έρωτα έξω από τα κουτάκια.

Τοξότης

Το πιο περιπετειώδες ζώδιο θέλει συνέχεια να ανακαλύπτει τον έρωτα μαζί σου γι' αυτό δεν πρέπει ποτέ να γίνει μια βαρετή διαδικασία. Έτσι όπως του αρέσει να εξερευνά χάρτες, θέλει να δοκιμάζει νέες στάσεις και τεχνικές που θα προσφέρουν και στους δυο σας την απόλυτη ευχαρίστηση.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει να έχει εξαιρετικές επιδόσεις στο κρεβάτι και μάλλον τα καταφέρνει αφού προσηλώνεται σε απόλυτο βαθμό στην ερωτική πράξη. Του αρέσει να βλέπει ότι ικανοποιείσαι και ειδικά αν του το εξομολογηθείς, θα σου δώσει σίγουρα περισσότερα.

Υδροχόος

Η προσμονή εξιτάρει περισσότερο έναν Υδροχόο ακόμη και από την ίδια την ερωτική πράξη. Όσο πιο δύσκολο είναι να σε κατακτήσει, τόσο περισσότερο θα κάνει τα πάντα μετά για να σε ικανοποιήσει στο κρεβάτι.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς βάζουν στο ερωτικό παιχνίδι τη φαντασία τους και χρησιμοποιούν τεχνικές αποπλάνησης. Το ίδιο θέλουν και από σένα και τότε θα δεις πως ο έρωτας μαζί τους μπορεί εύκολα να απογειωθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.