ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στον Υδροχόο: Τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν


JTeam

12 Αυγούστου 2022

Πανσέληνος στον Υδροχόο: Τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν
Η πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει πολύ τα παρακάτω ζώδια

Η Πανσέληνος πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου και ενώ για κάποια ζώδια είναι ευεργετική, για άλλα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη. Ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να σκεφτούμε τι μας κάνει να νιώθουμε ευγνώμονες, μιας και συμβολίζει την ευγνωμοσύνη για τα αγαθά της φύσης.

H τελευταία υπερπανσέληνος της χρονιάς αναμένεται να φέρει αναταράξεις στα παρακάτω ζώδια και αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, καλό είναι να μην κλείσεις συμφωνίες ή να πάρεις σοβαρές αποφάσεις κάτω από την επιρροή της.

Ταύρος

Η Πανσέληνος σε ωθεί να κάνεις την επανάστασή σου. Βάζεις στόχους και στοχεύεις ψηλά με αποτέλεσμα να θες να αλλαξεις κατεύθυνση στα επαγγελματικά και όχι μόνο. Καταστάσεις και σχέσεις έχουν αρχίσει να σε κουράζουν και δεν αποκλείεται να κάνεις στη ζωή σου, αλλαγές που ούτε καν φανταζόσουν.

Δίδυμοι

Οι πεποιθήσεις σου αρχίζουν να αλλάζουν και αναθεωρείς σταδιακά τον τρόπο ζωής σου. Ένα οικονομικό θέμα έρχεται να σε προβληματίσει αρκετά αλλά δεν χρειάζεται να δώσεις όλη σου τη βαρύτητα εκεί. Θα έχει μερικά πολύ σημαντικά θέματα που χρειάζονται εξίσου επίλυση γι' αυτό καλό είναι να δώσεις όλη σου την προσοχή και την ενέργεια.

Λέων

Η πανσέληνος σε κάνει εκρηκτικό, αγαπητέ Λέοντα και φέρνει συναισθηματικές αναταραχές. Ανησυχίες, προβληματισμοί και ασάφεια είναι τα βασικά στοιχεία που επικρατούν και γι' αυτό καλό είναι να ρίξεις τους τόνους για να μην ξεπεράσεις τα όρια σε όλους τους τομείς αλλά κυρίως στον προσωπικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS