ΖΩΔΙΑ

Η συνάντηση Ήλιου-Αφροδίτης έρχεται για να ταρακουνήσει την ερωτική σου ζωή


JTeam

20 Οκτωβρίου 2022

Η συνάντηση Ήλιου-Αφροδίτης έρχεται για να ταρακουνήσει την ερωτική σου ζωή
pexels
Σε δύο μέρες, ο Ήλιος συναντιέται με την Αφροδίτη και αυτό θα έχει άμεση επίδραση στην ερωτική σου ζωή

Μία νέα περίοδος ξεκινά για τα ερωτικά μας στις 22/10 ακριβώς επειδή ο ρομαντισμός της Αφροδίτης συναντιέται με τον μαγνητισμό του Ήλιου. Αν σε μπερδέψαμε, πιο επεξηγηματικά, η συνάντηση Ήλιου-Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα φέρει πίσω την αρμονία μέσα στις σχέσεις και θα μας δώσει την ευκαιρία να συμφιλιωθούμε με τους αγαπημένους μας.

Αυτό σημαίνει ότι έρχονται χαλαρωτικές στιγμές οπότε καιρός να αφεθείς και να απολαύσεις οτιδήποτε θέλεις στη ζωή χωρίς τύψεις και ενοχές. Την επόμενη ημέρα, ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα κάνουν την είσοδο τους στο ζώδιο του Σκορπιού και οι σχέσεις σου θα γίνουν πιο έντονες και παθιασμένες. Η σεξουαλική διάθεση θα εκτοξευτεί και θα καταφέρεις να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σε γεμίζουν πια συναισθηματικά.

Η ερωτική σύνδεση και η τρυφερότητα θα πρωταγωνιστούν στον ζωδιακό κύκλο από την επιρροή της Αφροδίτης οπότε αν η σχέση σου είχε παγώσει εδώ και καιρό, ώρα να αποκτήσει και πάλι νόημα. Η περίοδος θα είναι παράλληλα γεμάτη από ενδιαφέρουσες γνωριμίες οπότε αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που σου δίνεται.

Αν ψάχνεις για μια σχέση με ρομαντισμό, αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, όπως ορίζουν τα άστρα και η Αφροδίτη. Από την άλλη, ο Ζυγός, ως το ζώδιο της αλληλεξάρτησης, θα σε ωθήσει να ζητήσεις ανοιχτά από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μεγαλύτερη δέσμευση και αφοσίωση, διώχνοντάς σου μακριά τον φόβο.

Αν είσαι σε σχέση, θα πρέπει να δουλέψεις λίγο σκληρά για να ανακτήσεις το χαμένο πάθος αλλά είσαι πολύ κοντά στο να αναβιώσει ο ενθουσιασμός και τα πρώτα σκιρτήματα που θεωρείς ότι έχουν πάψει να υπάρχουν εδώ και καιρό.

Από την άλλη, αν περνάς καλύτερα ως single, η περίοδος πάλι σε ευνοεί για ραντεβού και εμπειρίες που προσφέρουν απόλαυση αλλά προστατεύουν από κάτι πιο μόνιμο και δεσμευτικό. Σε όποια φάση της ερωτικής σου ζωής κι αν βρίσκεσαι, όλα φαίνονται ότι είναι με το μέρος σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.