ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι χειρότεροι συγκάτοικοι που θα μπορούσες να έχεις


JTeam

26 Οκτωβρίου 2022

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι χειρότεροι συγκάτοικοι που θα μπορούσες να έχεις
Ποιος είπε ότι είναι εύκολη η συγκατοίκηση; Σίγουρα έχει πολλές δυσκολίες και μάλιστα ορισμένα ζώδια δεν κάνουν για συγκάτοικοι 

Για να συγκατοικήσεις με ένα φίλο σου ή τον/την σύντροφό σου σημαίνει ότι έχετε πολλά κοινά και νιώθεις οικειότητα μαζί του. Η καθημερινή τριβή κρύβει και πολλές δυσκολίες που καλό είναι να έχεις την υπομονή να τις διαχειριστείς ψύχραιμα. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να πάρεις την απόφαση και να συγκατοικήσεις εμείς οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι τα παρακάτω ζώδια ίσως να μην είναι ιδανικά. Ποια είναι αυτά;

Κριός

Ο Κριός θέλει ακόμη και στη συγκατοίκηση να έχει το πάνω χέρι και αυτό σίγουρα δημιουργεί εκνευρισμό αφού δεν αφήνει χώρο στον συγκάτοικό του. Θα απαιτεί, με τον τρόπο του βέβαια, την προσοχή σου συνεχώς και θα καταφέρνει να ξυπνάει όλα τα ενοχικά σας σύνδρομα όταν δεν του δίνεις τη σημασία που περιμένει. Αν μπορείς να δίνεις όλη σου τη σημασία σε εκείνον τότε θα ζείτε ήρεμα, διαφορετικά οι συχνοί καυγάδες είναι μονόδρομος.

Τοξότης

Ο Τοξότης και το σπίτι δεν έχουν καλή σχέση. Ο λόγος; Είναι το ζώδιο που θέλει να γυρίζει σπίτι παρά μόνο για να κοιμηθεί. Και θα πεις: «Που είναι το κακό;» Όμως το λες και πρόβλημα όταν θα θέλεις όντως να μοιράζεσαι στιγμές με τον σύντροφό σου.Επιθυμεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία του και μάλιστα δύσκολα του αλλάζεις γνώμη.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ο ακατάστατος του ζωδιακού κύκλου και μάλιστα δεν προσπαθεί να το διορθώσει. Πολλές φορές μπορεί να δανείζεται τα πράγματά σου χωρίς να σε ρωτήσει. Μία μικρή διαφωνία μαζί του μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα μεγάλο τσακωμό και αυτό στο τέλος θα καταλήξει κουραστικό για τη σχέση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.