ΖΩΔΙΑ

Γι’ αυτά τα 3 ζώδια ο Νοέμβριος μπαίνει επεισοδιακά


JTeam

1 Νοεμβρίου 2022

Γι’ αυτά τα 3 ζώδια ο Νοέμβριος μπαίνει επεισοδιακά
Ιδιαίτερα απαιτητικές οι όψεις για τα σταθερά ζώδια - Προκλήσεις, πίεση και εντάσεις

Λίγο πριν ολοκληρώσουμε το έτος του 2022, έρχονται ανακατατάξεις και αναγκαστικές αποφάσεις που θα φέρουν αλλαγές στις ζωές μας. Τουλάχιστον έτσι δείχνουν οι πλανήτες και μέσα σε όλα, θα έχουμε προβλήματα και εντάσεις στην επικοινωνία, αφού ο Άρης είναι εδώ και λίγες ημέρες ανάδρομος στους Διδύμους και θα παραμείνει έτσι μέχρι τον Ιανουάριο του 2023.

Ο Νοέμβριος μπαίνει μάλλον επεισοδιακά, καθώς σήμερα η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο σημαίνοντας με ακρίβεια το μεσοδιάστημα των εκλείψεων. Έχουμε αφήσει την Ηλιακή έκλειψη της 24ης Οκτωβρίου πίσω μας και προχωράμε προς την έκλειψη Σελήνης της 8ης Νοεμβρίου, η οποία αναμένεται να είναι εξίσου καθοριστική.

Από σήμερα και μέχρι αύριο Τετάρτη σχηματίζονται κάποιες από τις πιο απαιτητικές όψεις της εβδομάδας. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μεγαλύτερη πίεση, ένταση και εμπόδια στη δράση μας. Οι όψεις αυτές θα είναι ακόμη πιο απαιτητικές για τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα και του Υδροχόου.

Ταύρος

Ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος για το ζώδιο σας, καθώς επηρεάζεστε από το πρώτο τέταρτο της Σελήνης που ενεργοποιεί τις εκλείψεις. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα ή εμπόδια στη δουλειά προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Οι εκλείψεις χρειάζονται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας, όσο και σε θέματα σχέσεων είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές. Μπορεί τώρα να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που δεν φαίνονταν το προηγούμενο διάστημα ή να κορυφώνονται ζητήματα που ξεκίνησαν από την άνοιξη ακόμη. Σε κάθε περίπτωση, η σοφότερη λύση είναι να πάρετε λίγο χρόνο ώστε να τα ψάξετε σε βάθος και να τα διαλευκάνετε, παρά να βιαστείτε να αντιδράσετε παρορμητικά και με θυμό.

Λέοντας

Η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο και ενεργοποιεί τις εκλείψεις της φθινοπωρινής περιόδου, οπότε φέρνει πίεση και ξεκαθαρίσματα που δεν θα είναι εύκολα. Η πρώτη και κυριότερη σκέψη θα πρέπει να είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Οπότε τουλάχιστον για κάποιες μέρες ας είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας και μην παίρνετε ρίσκα. Δευτερευόντως, μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια που τώρα κορυφώνεται. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να χειροτερέψουν μια κατάσταση. Σιγά σιγά όσο πλησιάζουμε προς το μέσο του Νοεμβρίου τα πράγματα θα ελαφρύνουν.

Υδροχόος

Καθώς οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται και πληθύνονται σε επίπεδο καριέρας, μπορεί να νιώσετε ότι κάποιοι σας βάζουν τρικλοποδιές ή εμπόδια ή ανακόπτουν την πρόοδο σας. Προσπαθήστε να μην το πάρετε συναισθηματικά και προσωπικά και αντιδράσετε παρορμητικά. Από την άλλη, ίσως να βιάζεστε σε ένα πρότζεκτ και να απογοητεύεστε όταν δεν βλέπετε την ανάλογη ανταπόκριση. Όμως αυτό ακριβώς είναι που δεν πρέπει να κάνετε! Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητα σήμερα έχει ο εαυτός σας και μόνον αυτός, γι’ αυτό προσέξτε λίγο περισσότερο και θέματα υγείας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS