ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη σε φάση κενής πορείας – Πού πρέπει να δείξουν προσοχή τα ζώδια


JTeam

2 Νοεμβρίου 2022

Η Σελήνη σε φάση κενής πορείας – Πού πρέπει να δείξουν προσοχή τα ζώδια
Λίγες ημέρες πριν την Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο και ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους - Σε τι πρέπει να εστιάσετε και να δώσετε προσοχή.

Οδεύουμε προς την Σεληνιακή έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου που θα γίνει στο ζώδιο του Ταύρου. Όπως κάθε έκλειψη και πόσο μάλλον Σεληνιακή φέρνει καθοριστικές αλλαγές στις ζωές μας και σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου, όσο δύσκολο και αν είναι.

Η Σελήνη φέρνει επίσης στην επιφάνεια συναισθήματα. Και όντας στο ζώδιο του Ταύρου, το οποίο κυβερνά η Αφροδίτη, τα έντονα συναισθήματα για ανθρώπους και σχέσεις, θα σε επηρεάσουν πιο πολύ από ποτέ αυτές τις επόμενες ημέρες.

Ίσως δεν είναι και η καταλληλότερη για να πάρεις αποφάσεις και να προβείς σε ενέργειες. Τα πράγματα αργά ή γρήγορα θα πάρουν τον δικό τους δρόμο, ακόμη και αν είναι αυτός που δεν έχεις επιλέξει. Πιθανό κάποιοι άνθρωποι να φύγουν οριστικά από την ζωή σου, προκειμένου να ανοίξει ένας νέος κύκλος λίγο πριν αποχαιρετήσεις το 2022.

Ωστόσο μη ξεχνάς πως όλα αυτά συμβαίνουν σε συνδυασμό με τον Άρη στους Διδύμους, ο οποίος μάλιστα από τις 30 Οκτώβρη, βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει έτσι μέχρι τις αρχές του 2023. Αυτό φέρνει ακόμη μεγαλύτερη ένταση, θυμό και νεύρα σε μια ήδη συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση.

Που πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας, τις επόμενες ημέρες

Ο συνδυασμός αυτόν των δυο αστρολογικών φαινομένων μπορεί να φέρει εκρηκτικές συμπεριφορές, γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εστιάσεις στον εαυτό σου και την αυτοφροντίδα. Άσε για λίγο στην άκρη τις προσωπικές σου σχέσεις και όλες εκείνες τις φιλοδοξίες που σου προκαλούν πίεση, για να πάρεις μια ανάσα και να αποφορτιστείς.

Βάλε σε προτεραιότητα την σωματική και ψυχική σου υγεία γιατί είναι ιδιαίτερα αναγκαίο, να έχεις γεμίσει μπαταρίες προκειμένου να περάσεις τον Νοέμβριο, όσο καλύτερα γίνεται. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί σε εντάσεις, καταστάσεις που σου δημιουργούν συναισθηματική φόρτιση και κυρίως προσπάθησε να αποφύγεις τα ξεσπάσματα, τα οποία μπορεί τελικά να φέρουν ανατροπές και στενοχώριες που δεν επιθυμείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS