ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τρίγωνο Ερμή-Δία


JTeam

15 Νοεμβρίου 2022

3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τρίγωνο Ερμή-Δία
Το τρίγωνο που θα φέρει θετικές εξελίξεις σε κοινωνικοποίηση, φιλίες και καλύτερη διάθεση

Ο Ερμής βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και στις 16/11/2022 μια μέρα πριν περάσει στον Τοξότη, θα σχηματίσει ένα πολύ θετικό τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η όψη πραγματοποιείται στην 28 μοίρα αυτών των ζωδίων, επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του νερού, δηλαδή Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες.

Καρκίνος

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Σκορπιό με τον Δία από τους Ιχθύς, σηματοδοτεί μια χαρούμενη και δημιουργική περίοδο για εσάς, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσετε τον έρωτα, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε αφήνοντας για λίγο τα προβλήματα στην άκρη. Θα νιώσετε ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια ερωτική γνωριμία με ένα άτομο που θα βγάλει προς τα έξω την πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη πλευρά σας.Έχετε αυτοπεποίθηση και θάρρος, ενώ είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγείτε ένα ερωτικό ραντεβού ή για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και στις 16/11 σχηματίζει ένα άκρως ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία από τους Ιχθύς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε επιτέλους να εκφράσετε τις σκέψεις σας με θάρρος και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε τώρα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας.

Ιχθύες

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Σκορπιό με τον Δία από το ζώδιο σας, είναι μια όψη η οποία θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση και θα σας δώσει την ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σας σχέδια. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεκταθείτε επαγγελματικά, αφού θα έχετε σημαντική βοήθεια και υποστήριξη, αλλά και ευκαιρίες να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες και πάρτε ρίσκα τα οποία θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS