ΖΩΔΙΑ

Σε ποιον τομέα πρέπει να εστιάσουν σήμερα τα ζώδια


JTeam

16 Νοεμβρίου 2022

Σε ποιον τομέα πρέπει να εστιάσουν σήμερα τα ζώδια
Οι πλανήτες σας κατευθύνουν να εστιάσετε και να δώσετε την προσοχή σας σε ένα πολύ σημαντικό τομέα, αυτόν της επικοινωνίας

Και ενώ πολλά μπορεί να συμβαίνουν στην καθημερινότητα σας ή για κάποιους άλλους να νιώθετε μια στασιμότητα, ωστόσο οι πλανητικές θέσεις αυτήν την περίοδο σας καλούν να εστιάσετε σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό τομέα, ο οποίος επηρεάζει και τους υπόλοιπους. Είναι ο τομέας της επικοινωνίας.

Σήμερα Τετάρτη, 16/11, ο Ερμής, μια μέρα πριν προχωρήσει στον Τοξότη, θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία, μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο, αλλά και τις μετακινήσεις μας. Πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε την όψη για μελέτη, συναντήσεις, χρήσιμες επαφές, διαπραγματεύσεις και εμπορικές συναλλαγές. Η μέρα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές, όσον αφορά τα συγκεκριμένα θέματα.

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Τετάρτης στον Λέοντα σχηματίζοντας το τελευταίο της τέταρτο, κάνοντας λίγο πιο απαιτητικές τις απογευματινές ώρες για τα σταθερά ζώδια: Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Σήμερα όμως μετακομίζει στον πιο αισιόδοξο και ανάλαφρο Τοξότη και η Αφροδίτη, σηματοδοτώντας ένα κάπως πιο χαλαρό διάστημα χωρίς σπουδαίες εντάσεις σε επίπεδο σχέσεων. Πιο τυχεροί σήμερα Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι των τελευταίων ημερών από την όψη Ερμή-Δία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS