ΖΩΔΙΑ

Αντίθεση Άρη - Πλούτωνα: Φέρνει εντάσεις και διαφωνίες γι΄αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

21 Μαΐου 2023

Αντίθεση Άρη - Πλούτωνα: Φέρνει εντάσεις και διαφωνίες γι΄αυτά τα 3 ζώδια
Στις 21/05/2023 λίγο πριν ο Άρης εισέλθει στο ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο

Πρόκειται για μια όψη η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, μιας και θα είναι έντονη η ενέργεια της. Ο Πλούτωνας και ο Άρης δημιουργούν έναν εκρηκτικό τοπίο, στο οποίο θα παρουσιαστούν ζητήματα θυμού, ξεσπάσματα, παρεξηγήσεις, ζήλια μέχρι και οριστικές ρήξεις σε σχέσεις.

Σε προσωπικό επίπεδο, η όψη αυτή μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας και να φέρει στην επιφάνεια ανταγωνισμό, κτητικότητα και χειριστική συμπεριφορά.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο:

Ταύρος

Σε εσάς τους Ταύρους, αυτή η όψη έρχεται να εστιάσει στο σπίτι σας και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως κάποια συγγενικά σας πρόσωπα προσπαθούν να ελέγξουν τις αποφάσεις και τις ζωές σας, ίσως το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσατε να κρατήσετε ισορροπίες και να συσσωρεύετε αρνητικά συναισθήματα. Τώρα ήρθε η ώρα όλα αυτά να αντιμετωπιστούν και όχι με τον πιο ήρεμο τρόπο. Ανασφάλειες, απωθημένα και καταπιεσμένα συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια και θα είναι πολύ δύσκολο να κοντρολάρετε τον θυμό σας και να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Είναι επίσης πιθανό να έρθει στο προσκήνιο ένα παρελθοντικό ζήτημα ή να επανέλθει ένα πρόσωπο που θα σας αναστατώσει με κάποιο τρόπο και θα ξυπνήσει συναισθήματα που μπορεί να είχατε θάψει βαθιά μέσα σας

Λέων

Ο Άρης ετοιμάζεται να εισέλθει στο ζώδιο σας και αυτό δημιουργεί γενικότερα εντάσεις και ξεσπάσματα που θα χρειαστούν προσοχή και σωστή διαχείρηση γιατί μπορεί να σας οδηγήσουν σε εξελίξεις που στη συνέχεια θα μετανιώσετε. Πόσο μάλλον την σημερινή ημέρα που θα σχηματίσει και όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα είναι σημαντικό να ελέγξετε το θυμό σας απέναντι σε ανθρώπους που με κάποιο τρόπο προσπαθούν να σας ελέγξουν ή να σας καταπιέσουν με τη συμπεριφορά τους.

Σκορπιός

Για εσάς του Σκόρπιους συγκεκριμένη όψη, έρχεται να “χτυπήσει” στα επαγγελματικά σας. Θα δυσκολευτείτε να συγκρατήσετε τα παράπονα και τον θυμό σας και είναι πιθανό να έχετε έντονα ξεσπάσματα απέναντι σε ανωτέρους ή συναδέλφους. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να νιώσετε ότι ένα πρόσωπο προσπαθεί να σας χειριστεί με τη συμπεριφορά του, να σας υποτιμήσει ή με κάποιο τρόπο να σαμποτάρει τις προσπάθειες σας. Γενικώς, θα βιώσετε έντονο ανταγωνισμό αυτές τις ημέρες, αφού ο ένας θα προσπαθεί να υπερισχύσει του άλλου Όλο αυτό το κλίμα θα σας πιέσει ψυχολογικά και μπορεί να σας απομακρύνει από το στόχο σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS