ΖΩΔΙΑ

Έρχονται χωρισμοί και εντάσεις για αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

25 Αυγούστου 2023

Έρχονται χωρισμοί και εντάσεις για αυτά τα 3 ζώδια
Η σημερινή ημέρα αποτελεί μια από τις πιο δύσκολες του Αυγούστου, σε ό,τι αφορά τα θέματα των σχέσεων

Για ορισμένους οι τελευταίες ημέρες του Αυγούστου δεν θα κυλήσουν και τόσο αρμονικά, αφού έχουμε τον πλανήτη του έρωτα και των σχέσεων σε ανάδρομη πορεία, μαζί με τον ανάδρομο Ερμή. Και μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, ο πλανήτης της Αφροδίτης, δημιουργεί και μια δύσκολη όψη με τον Ουρανό. Ο Ουρανός, είναι πλανήτης των εκπλήξεων και των απρόσμενων γεγονότων.

Πρόκειται για μια όψη που που εύκολα δημιουργεί εντάσεις, παρεξηγήσεις, τσακωμούς χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος και χωρισμούς. Κυρίως επηρεάζονται ζώδια όπως οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και καλό είναι αυτά τα 3 ζώδια να είναι πολύ προσεκτικά στις αντιδράσεις και την συμπεριφορά τους.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, σε συνδυασμό με τον Ανάδρομο Ερμή, μάς καλεί να κάνουμε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, με αποτέλεσμα πολλοί να είναι αυτοί που θα χωρίσουν, ενώ άλλοι θα σκεφτούν το ενδεχόμενο να επιστρέψουν σε έναν πρώην σύντροφο.

Ταύροι

Το πιθανότερο είναι να νιώσετε μια συναισθηματική απόσταση από τον σύντροφο σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε με τον σκληρό τρόπο, πως τελικά δεν ταιριάζετε με τη σχέση σας, και πως δεν είναι το άτομο που είχατε στο μυαλό σας. Το κλίμα θα είναι ψυχρό και απόμακρο, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε μια απρόσμενη και ξαφνική συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν σας, το οποίο θα σας εξάψει ξανά έντονα συναισθήματα. Μήπως τελικά δεν έχετε ξεπεράσει ορισμένα άτομα, και προχωράτε σε νέες σχέσεις, ενώ δεν είστε έτοιμος/η;

Λέοντες

Δύσκολες θα είναι οι καταστάσεις και για εσάς τους Λέοντες, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάτε πως η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης, για όλο αυτό το διάστημα πραγματοποιείται στον άξονα του δικού σας ζωδίου, συσσωρεύοντας εντάσεις. Είναι πολύ πιθανό, η ενέργεια του ανάδρομου Ερμή, να φέρει ακόμη περισσότερα προβλήματα στην επικοινωνία, και να ταράξει τις ισορροπίες μέσα στη σχέση προκαλώντας ορισμένες απρόοπτες καταστάσεις.

Σκορπιοί

Είναι η στιγμή να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας. Ίσως απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν σας καλύπτουν πια συναισθηματικά. Ωστόσο αν είστε αδέσμευτοι, το πιθανότερο είναι να έχετε μια γνωριμία που σίγουρα θα σας στιγματίσει. Μη βιαστείτε να βγάλετε εύκολα συμπεράσματα και προχωρήστε βήμα βήμα, σε ότι αφορά τα προσωπικά σας και τον έρωτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.