ΖΩΔΙΑ

Τιτανικός: Μάθαμε τι ζώδιο ήταν ο Τζακ, η Ρόουζ και τα άλλα παιδιά (και τώρα εξηγούνται πολλά)


JTeam

3 Νοεμβρίου 2023

Τιτανικός: Μάθαμε τι ζώδιο ήταν ο Τζακ, η Ρόουζ και τα άλλα παιδιά (και τώρα εξηγούνται πολλά)
Αν δεν είχες αναρωτηθεί ποτέ τι ζώδιο ήταν ο Τζακ και η Ρόουζ από τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ, δεν πειράζει. Πλέον θα ξέρεις

Βλέπεις μια ταινία και πιάνεις τον εαυτό σου να αναγνωρίζει συμπεριφορές χαρακτήρων μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Λες «Καλά ο Μπράντον κάνει όπως ο Γιώργος» και σου φαίνεται οικείο. Αυτό μπορεί να συμβαίνει διότι ο Μπράντον με τον Γιώργο έχουν το ίδιο ζώδιο. Το είχες σκεφτεί ποτέ; Εμείς σίγουρα!

Μετά από ώριμη σκέψη αποφασίσαμε να δούμε ακόμα μια φορά την αγαπημένη ταινία των 90’s ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ και να καταλάβουμε βάση συμπεριφοράς τι ζώδια είναι οι βασικοί χαρακτήρες. Διάβασε παρακάτω και ελπίζουμε να συμφωνήσεις μαζί μας!

Κέιτ Γουίνσλετ

Jenny.Gr

Η Ρόουζ, η πρωταγωνίστρια, ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα Ζυγού. Δεν μπορούσε να διαλέξει τίποτα και φαντασιώνεται μια ρομαντική σχέση με το νεαρό αγόρι που γνώρισε στο πλοίο. Φυσικά όμως δεν του έκανε χώρο στην πόρτα μετά το ναυάγιο, με αποτέλεσμα η σχέση να μείνει στη φαντασία της, όπως και την προτιμούσε, όπως κάθε Ζυγός που σέβεται τον εαυτό του.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Jenny.Gr

Ο Τζακ, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ήταν ένας αυθόρμητος Τοξότης. Επειδή κέρδισε στα χαρτιά ένα εισιτήριο για το πλοίο, αποφάσισε πως θα αφήσει όλη του τη ζωή και θα ταξιδέψει μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου -χωρίς δεκάρα πάνω του- έτσι για τον χαβαλέ. Επίσης η σχέση του με τη Ρόουζ ήταν μια περιπέτεια και το έζησε στο φουλ, μέχρι που η Ρόουζ αποφάσισε να τον παγώσει, κυριολεκτικά.

Κάθι Μπέιτς

Jenny.Gr

Η Μάργκαρετ ήταν μια πλούσια γυναίκα, που δεν ερχόταν όμως από παλιά λεφτά και ήταν πολύ ok με αυτό. Ήξερε πως να κάνει τους άλλους να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους, αλλά και να τους βάζει στη θέση τους όταν κάνουν λάθος. Ήταν η μόνη που έπεισε τον βαρκάρη να γυρίσουν πίσω στο ναυάγιο και να ψάξουν για επιζώντες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα Υδροχόου.

Μπίλι Ζέιν

Jenny.Gr

Ο Κάλεντον, ο αρραβωνιάρης της Ρόουζ, ήταν Σκορπιός. Τελεία. Ξέρεις και ξέρουμε γιατί.

Φράνσις Φίσερ

Jenny.Gr

Η Ρουθ, η μαμά της Ρόους, προφανώς και ήταν Αιγόκερως. Ήταν εμμονική με το status. Όλα έπρεπε να γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο και η συμπεριφορές όλης της οικογένειας -και όχι μόνο- έπρεπε να έχουν τη δική της έγκριση. Επίσης ας μη ξεχνάμε πώς τα χρήματα έπαιζαν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

Μπιλ Πάξτον

Jenny.Gr

Ο Μπροκ, ο εξερευνητής της ταινίας, έψαχνε την «Καρδιά του Ωκεανού» για πάρα πολλά χρόνια. Μπήκε σε ένα μικροσκοπικό υποβρύχιο -που είχε πολλές ομοιότητες με την τραγική περσινή ιστορία, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα- και κατέβηκε στον Τιτανικό για να βρει το θησαυροφυλάκιο, να μη βρει τίποτα μέσα και μετά να ψάξει την Ρόουζ, να κάτσει να ακούσει για 3 ώρες -τόσο ήταν η ταινία- την ρομαντική ιστορία της ζωής της, με την ελπίδα πως επιτέλους θα αποκτήσει το κόσμημα. Τον λες Ταύρο, ξεκάθαρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.