ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (14/04): Μην αφήνετε τα συναισθήματα να σας κατακλύζουν – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

13 Απριλίου 2024

Ζώδια σήμερα (14/04): Μην αφήνετε τα συναισθήματα να σας κατακλύζουν – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (14/04) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη στον Καρκίνο σας σπρώχνει να δείτε τα πράγματα περισσότερο συναισθηματικά παρά με την λογική. Αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε περισσότερο αυτό που νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο, ωστόσο λόγω του Ερμή ανάδρομου καλό θα είναι να εμπεριέχετε στις δράσεις σας και την λογική. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού ή κάτι πολύ προσωπικό. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να εκφράσετε τις επιθυμίες σας ή να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας με τους ανθρώπους που αισθάνεστε περισσότερο οικεία. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με ότι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να κάνετε πράγματα για εσάς. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, σήμερα σκέψεις κινούνται γύρω από προσωπικά σας θέματα και ανάγκες. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, φίλοι, ομοϊδεάτες και άνθρωποι για τους οποίους τρέφετε εκτίμηση ή συμπάθεια μπορούν να είναι κοντά σας υποστηρικτικά. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, ένα πολύ προσωπικό σας ζήτημα αυτή την στιγμή μπορεί να κινητοποιηθεί και εσείς καλείστε να το εξετάσετε με τα μάτια της καρδιάς σας ανοιχτά. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, νέες ιδέες και εμπνεύσεις έρχονται αυτή την στιγμή για να προσθέσουν μια ενδιαφέρουσα νότα στην καθημερινότητά σας. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες επιθυμίες και όνειρα αναβλύζουν σήμερα από την ψυχή σας ζητώντας να πάρουν με κάποιον τρόπο μέρος στην ζωή σας. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, οι ικανότητες και η αποτελεσματικότητά σας μπορεί να σας εκπλήξουν. Εκφραστείτε μέσα από την καρδιά σας και εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας στις δράσεις σας σήμερα. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να νιώσετε χαρά από τα δημιουργήματά σας είναι πολύ μεγαλύτερη σήμερα από ότι μια άλλη στιγμή. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία σήμερα μπορεί να πάρει μια πιο όμορφη και απαλή απόχρωση εάν και εσείς δείξετε διαθέσιμη/ος. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.