ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (22/04): Φυλαχτείτε από καταστάσεις που σας φορτίζουν - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

21 Απριλίου 2024

Ζώδια σήμερα (22/04): Φυλαχτείτε από καταστάσεις που σας φορτίζουν - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (22/4) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σας έχει βάλει στην διαδικασία από χτες να ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες. Η ανάγκη να βρεθούν ισορροπίες σε πράγματα τα οποία είναι ανοιχτά και σας απασχολούν θα είναι έντονη και θα οδηγεί τα βήματά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας από χτες μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις σε σχέσεις ή/και συνεργασίες. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, καθημερινά θέματα μπορεί να σας φανούν βουνό σε σχέση με άλλες ημέρες που κυλούν οι καταστάσεις πιο ομαλά. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, σημαντικές σας ανάγκες ξυπνούν σήμερα μέσα σας και η ανάγκη να κάνετε δημιουργικά πράγματα και να πάρετε χαρά θα είναι έντονη. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα είναι σημαντικό να έρθετε αντιμέτωπη/ος με ζητήματα που έχουν προκύψει στην εργασία σας ή στο σπίτι σας. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία είναι σημαντική για εσάς αυτή την στιγμή και είστε διατεθειμένη/ος να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, αξίες αναθεωρούνται και μπαίνετε στην διαδικασία να αμφισβητήσετε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας δηλώνει πως όποια και αν είναι η θέση σας αυτή την στιγμή, χρειάζεται να την υπερασπιστείτε με όσα μέσα διαθέτετε. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, το πλανητικό σκηνικό ζητά να κάνετε μια στάση και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα μπορούσατε να αλλάξετε προς όφελος σας. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, κοινωνικά θέματα σας απασχολούν αυτή την στιγμή και μπαίνουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσο η αλληλεγγύη αγγίζει τις δικές σας συνεργασίες. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, η εργασία σας και γενικότερα τα επαγγελματικά σας σήμερα θα χρειαστούν την προσοχή σας, αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σημαντική στιγμή για να αποδείξετε κυρίως στον εαυτό σας πως τα πολλά λόγια όντως είναι φτώχια. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα μπορεί να δυσκολέψουν το πρόγραμμα σας σήμερα. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να μην πιέσετε καταστάσεις, ούτε το πρόγραμμα σας. Διάβασε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.