ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (09/06): Άρης στον Ταύρο έως 20/7 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

8 Ιουνίου 2024

Ζώδια σήμερα (09/06): Άρης στον Ταύρο έως 20/7 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (09/06) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Ιουλίου θα μας δώσει την ευκαιρία να οικοδομήσουμε μέσα από οργανωμένες δράσεις μας την αίσθηση μονιμότητας ανάλογα τις προσωπικές μας αξίες. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα δοθεί η δυνατότητα να μπορέσουμε πιο εύκολα να διακρίνουμε ποία από τις επιθυμίες μας μπορεί πραγματικά να ολοκληρωθεί ώστε με υπομονή, αποφασιστικότητα και λεπτότητα να προβούμε σε αλλαγές απαραίτητες για την επίτευξή της. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης, στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Ιουλίου, φέρνει αξίες και πεποιθήσεις στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, ο Άρης στο ζώδιό σας μέχρι 20 Ιουλίου σας γεμίζει ενέργεια, θάρρος και μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το πείσμα σας για κάτι που θέλετε να κατακτήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί μέχρι 20 Ιουλίου βαθύτερες ανάγκες και κυρίως επιθυμίες που έχετε αφήσει στην άκρη τον τελευταίο χρόνο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Ιουλίου σας βάζει στην διαδικασία να βγείτε μπροστά με σθένος και να διεκδικήσετε όνειρα, προσδοκίες και τη θέση που δικαιωματικά σας ανήκει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, να βρείτε παραγωγικούς τρόπους έκφρασης σας βοηθά ο Άρης στον Ταύρο μέχρι 20 Ιουλίου και να εκπληρώσετε επιθυμίες οι οποίες αφορούν κυρίως θέματα καριέρας και εργασίας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, μεγαλύτερη σταθερότητα και υπομονή προσθέτει ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Ιουλίου σε εσάς, παρακινώντας σας να ασχοληθείτε με ότι μπορεί να προχωρήσει, επεκταθεί και ολοκληρωθεί με επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε καλύτερα και με μεθοδικότητα μέχρι 20 Ιουλίου στα ζητήματα που σας απασχολούν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη σας να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία να διεκδικήσετε πράγματα άμεσα με τον Άρη στο ζώδιο του Ταύρου απέναντί σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Ιουλίου θα σας βοηθήσει κυρίως σε τομείς όπως την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία σας.Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, η θέση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 20 Ιουλίου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας δίνουν χαρά.Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου δεν υπόσχεται μια περίοδος στρωμένη με ροδοπέταλα μέχρι 20 Ιουλίου γιατί θα πρέπει να μπείτε στην διαδικασία να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες είτε το επιλέξετε εσείς είτε σας το επιβάλλουν με κάποιον τρόποι οι συνθήκες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, στην επικοινωνία σας και τον τρόπο που βλέπετε αυτή τη στιγμή τα πράγματα δίνει την δυναμική του ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου έως 20 Ιουλίου, βοηθώντας σας να εξετάσετε τα δεδομένα με μια πιο αντικειμενική ματιά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.