ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (16/06): Δώστε χώρο στα πράγματα και τα συναισθήματά σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

15 Ιουνίου 2024

Ζώδια σήμερα (16/06): Δώστε χώρο στα πράγματα και τα συναισθήματά σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (16/06) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ζυγού βοηθώντας σας να εστιάσετε σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, ωστόσο η Αφροδίτη και ο Ερμής σε κενό πορείας δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για μακροχρόνια σχέδια που κάνετε σήμερα. Περιμένετε μέχρι αύριο για σημαντικές δράσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, με την Αφροδίτη και τον Ερμή σε κενό πορείας σήμερα θα χρειαστεί να υπάρξει μεγαλύτερη διαλλακτικότητα από μέρους σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στον Ζυγό από χτες σας επηρεάζει σε καθημερινά θέματα όπως η εργασία σας και η καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, μπορεί η Αφροδίτη και ο Ερμής να βρίσκονται σε κενό πορείας οπότε δεν σας βοηθούν να κάνετε δράσεις όπως θα τις επιθυμούσατε αλλά το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σήμερα σας βοηθά να καταστρώσετε ένα έξυπνο σχέδιο δράσης για το προσεχές μέλλον. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, οικογενειακά ζητήματα ενεργοποιεί η Σελήνη στον Ζυγό και συνδυαστικά με την Αφροδίτη και τον Ερμή σε κενό πορείας θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που είναι ή που αισθάνεστε οικογένεια σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η καλή και αληθινή επικοινωνία είναι η σημερινή προτροπή του πλανητικού σκηνικού στον ουράνιο θόλο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η ικανότητα σας να οριοθετείτε τις καταστάσεις και να παίρνετε ικανοποίηση μέσα από την διαδικασία είναι δεδομένη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας από χτες, σας φορτίζει με ενέργεια. Ωστόσο η Αφροδίτη και ο Ερμής σε κενό πορείας ενδέχεται να φέρει προκλήσεις στους τομείς σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η σημερινή ημέρα δεν θεωρείτε από τις πολύ εύκολες ημέρες για δράσεις οι οποίες δεν έχει γίνει πρώτα ένας πολύ καλός σχεδιασμός και δεν έχετε υπολογίσει όλες τις παραμέτρους. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, φίλοι, συνεργάτες, ομάδες ανθρώπων μπορούν να σας δώσουν λύσεις ή να σας βοηθήσουν έμπρακτα σε κάτι που ασχολείστε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, επαγγελματικά ζητήματα θέλουν την προσοχή σας σήμερα και είναι σημαντικό να εμπεριέχετε παραγωγικά μέσα στα σχέδια σας συνεργάτες και ανθρώπους που σας στηρίζουν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, καλή ημέρα να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με όποιους τρόπους εσείς έχετε στα χέρια σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, δύσκολη ημέρα για πρίγκιπες η σημερινή. Η αποδοχή των καταστάσεων είναι γενικότερα επίπονη και σήμερα ζητείται να μπείτε σε αυτή την διεργασία με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.