ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (17/06): Αφροδίτη στον Καρκίνο έως 11/7 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

16 Ιουνίου 2024

Ζώδια σήμερα (17/06): Αφροδίτη στον Καρκίνο έως 11/7 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (17/06) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Σήμερα πρωί η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 11/7. Η ανάγκη συναισθηματικής εγγύτητας θα χρωματίζει τη διάθεσή μας και η επιθυμία να ζήσουμε το “όνειρό” μας θα είναι έντονη παρακινώντας τα βήματά μας. Αυτή η θέση της Αφροδίτης διογκώνει την έννοια της αγάπης, της πίστης, της ευαισθησίας και της συμπόνιας προς τους άλλους ανθρώπους, με μια μεγάλη αγκαλιά που θα αντέξει από τις απογοητεύσεις μέχρι τις μεγαλύτερες προσδοκίες. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα «σκόπιμη» θέση με την έννοια πως θα μπορούσαμε να δράσουμε εμείς ή οι άλλοι χρησιμοποιώντας περισσότερο τη γοητεία μας/τους ώστε να κερδηθούν τα μέγιστα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η κινητήριος δύναμη τη περίοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι η προσωπική σας ανάγκη να νιώσετε οικεία στο περιβάλλον που βρίσκεστε και να λάβετε συναισθηματική τροφή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 11/7 θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου σας επηρεάζει μέχρι 11/7 κυρίως σε επίπεδο αξιών είτε αφορά τα προσωπικά σας είτε υλικά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, μέχρι 11/7 η Αφροδίτη θα περνά από το ζώδιό σας μεγαλώνοντας την προσωπική σας ανάγκη να χαθείτε μέσα σε όμορφα συναισθήματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι 11/7 κινητοποιεί βαθύτερες σας ανάγκες για θαλπωρή και μία μεγάλη, θερμή αγκαλιά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, την περίοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε μια κοινή πορεία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 11/7 θα σας δοθούν ευκαιρίες να μπορέσετε να δημιουργήσετε συνεργασίες και γενικότερα συνδέσεις οι οποίες θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο βοηθώντας σας μέχρι 11/7 να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώθετε ζωντανή/ό και γεμάτη/ο ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα ενεργοποιήσει και θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε βαθύτερα όνειρα και κυρίως σε προσωπικές βαθύτερες ανάγκες σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, η ανάγκη συναισθηματικής εγγύτητας θα είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένη με την Αφροδίτη απέναντί σας, στο ζώδιο του Καρκίνου. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, η επιθυμία να ζήσετε το δικό σας όνειρο θα είναι έντονη με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 11/7. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο μέχρι 11/7 όπου θα βοηθηθείτε σε τομείς που η δημιουργικότητά σας μπορεί να σας φέρει επιτεύξεις και επέκταση. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.