ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (23/06): Δώστε χώρο στις καταστάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

22 Ιουνίου 2024

Ζώδια σήμερα (23/06): Δώστε χώρο στις καταστάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (23/6) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη σήμερα, ακόμη στο ζώδιο του Αιγόκερω, κρατά ενεργά τα θέματα της χθεσινής Πανσελήνου. Δώστε χώρο στις καταστάσεις και αποφύγετε οποιαδήποτε υπερβολή, ακόμη και στα συναισθήματά σας. Η αντικειμενική προσέγγιση στα θέματα που σας απασχολούν θα είναι αρωγός. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, το πλανητικό σκηνικό σας επηρεάζει σε βαθύτερο επίπεδο και μπορεί να νιώσετε αρκετά αδύναμη/ος να κινηθείτε προς την κατεύθυνση που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, είναι κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με τα δεδομένα που υπάρχουν στην πραγματικότητα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η μέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με άτομα που συνεργάζεστε ή την σχέση σας με τον/την σύντροφο σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η καθημερινότητα αλλάζει και σήμερα δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσετε ιδέες και να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η απόσταση που έχετε πάρει από πράγματα που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν χαρά φαίνεται να σας επηρεάζει σήμερα περισσότερο από άλλες ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, είστε άνθρωπος που σας αρέσει η σειρά και η τάξη. Σήμερα οι πλανητικές ενέργειες ευνοούν ότι σχετίζεται με την ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι και την οικογένεια σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, κάποια πράγματα ενδέχεται να σας έχουν δέσει τα χέρια κυριολεκτικά, ωστόσο το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ βοηθητικό όσον αφορά την επικοινωνία. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, η συναισθηματική σας κατάσταση είναι πολύ ενεργή και η ανάγκη για ασφάλεια είναι κινητοποιημένη. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών κινητοποιούνται σήμερα. Μπορείτε με σύνεση να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί σκέψεις που αφορούν την εικόνα σας στον κόσμο γύρω σας.Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, όλα βρίσκονται στο τραπέζι αυτή την στιγμή και είναι κατανοητό πως δεν μπορούν να παρθούν άμεσα αποφάσεις για όλες τις δράσεις που πρέπει να γίνουν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, η αντικειμενική ματιά στα πράγματα και τα γεγονότα αυτή την στιγμή σας επιτρέπει να σκεφτείτε νέους τρόπους προσέγγισης για κάτι που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.