ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (11/09): Θολό το τοπίο γύρω σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

10 Σεπτεμβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (11/09): Θολό το τοπίο γύρω σήμερα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (11/09) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από τον Τοξότη, απέναντι από τον Δία και σε δυσαρμονική σχέση με τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Καλό θα είναι να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να εξετάσετε πολύ καλά τα πράγματα στεκόμενη/ος σε αντικειμενικά κριτήρια.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι:

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σας ωθεί να ονειρευτείτε αλλά μπορεί να μην στηριχτείτε σε αντικειμενικές βάσεις και να απογοητευτείτε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, κάποιες φορές τα λόγια είναι περιττά και το μόνο που μετράει είναι αυτό που πρεσβεύει η καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει θέματα σχέσεων και συνεργασιών στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας ταξιδέψει αλλά υπάρχει η τάση της υπερβολής. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα ή κάποιο θέμα που σχετίζεται με τις αξίες σας ενδέχεται να κινητοποιηθεί. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις με ανθρώπους που είναι κοντά σας για πολύ σημαντικά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα έχετε την τάση να μείνετε με τις σκέψεις σας και είναι καλή κίνηση αν αποφασίσετε να το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δώστε την ενέργειά σας σε οτιδήποτε καλλιτεχνικό μπορεί να προχωρήσει και να επεκταθεί, αρκεί φυσικά να έχει τα κατάλληλα εφόδια. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιο σας αναπτερώνει το ηθικό σας και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα κρατήστε αποστάσεις από οτιδήποτε μπορεί να σας μπερδέψει. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα και συζητήσεις με συγγενείς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, μπορεί να νιώθετε πως κάποια πράγματα είναι βατά, αλλά αυτή τη περίοδο κάποιες κατευθύνσεις μοιάζουν παραμυθένιες, δεν είναι. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS