ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια δεν φημίζονται για τη διακριτικότητά τους - Θα ψάξουν το κινητό σου με την πρώτη ευκαιρία


JTeam

20 Σεπτεμβρίου 2024

Αυτά τα ζώδια δεν φημίζονται για τη διακριτικότητά τους - Θα ψάξουν το κινητό σου με την πρώτη ευκαιρία
Unsplash
Τα δύο αδιάκριτα ζώδια του κύκλου δεν θα διστάσουν να ψάξουν προσωπικές συνομιλίες

Δώδεκα ζώδια το καθένα από τα οποία έχει τα δικά του στοιχεία που το χαρακτηρίζουν. Κάποια φανερώνονται αμέσως, ενώ κάποια άλλα καταφέρνουν να τα κρύβουν καλά, όντας πολύ προσεκτικά με τις κινήσεις τους. Για παράδειγμα, υπάρχουν εκείνα τα ζώδια, που ενώ δεν φημίζονται για τη διακριτικότητά τους, προσπαθούν να αποδείξουν το αντίθετο.

Ας είμαστε ειλικρινείς: Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε σκεφτεί να ψάξουμε ένα κινητό - συνήθως συντρόφου μας - ή να ασχοληθούμε με πληροφορίες που καθόλου δεν μας αφορούν. Ωστόσο, τις περισσότερες - αν όχι όλες - τις φορές έχουμε οπισθοχωρήσει. Δύο από τα ζώδια του κύκλου εξαιρούνται από αυτή τη κατηγορία, αφού δεν έχουν κανένα δισταγμό και κανένα φόβο να «εισβάλουν» σε λογαριασμούς/φακέλους/μηνύματα/e-mail άλλων και να τα κάνουν «φύλλο και φτερό».

Άλλες φορές η έμφυτη περιέργεια, άλλες φορές η ανασφάλεια, άλλες φορές η έλλειψη εμπιστοσύνης κι άλλες φορές η ανάγκη να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα τα οδηγεί σε αυτή την απόφαση. Αυτά τα δύο ζώδια μπορούν με μεγάλη ευκολία να ψάξουν το κινητό σου και να απομνημονεύσουν τις πληροφορίες που επιθυμούν.

Jenny.Gr

Τα αδιάκριτα ζώδια του κύκλου

  • Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο που κινείται πάντα βάση συναισθήματος. Είναι ευάλωτος, συμπονετικός και έχει αυξημένη ενσυναίσθηση. Πολλές φορές, προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό του, αναπτύσσει αμυντικούς μηχανισμούς. Δεν είναι ότι βλέπει παντού εχθρούς, απλά έχει την τάση να ακούει το ένστικτό του και να δίνει την πρέπουσα σημασία σε κάθε κατάσταση που δείχνει να μην πηγαίνει καλά. Κάποιες φορές μπορεί να κάνει και λάθος.

Ο Καρκίνος θα μπορούσε εύκολα να ψάξει το κινητό του συντρόφου του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τον στενοχωρούσε η πράξη του. Ωστόσο, η ανάγκη να προστατέψει τον εαυτό του από μια επίπονη κατάσταση είναι εκείνη που θα τον παρακινούσε να ξεπεράσει τα όρια.

  • Σκορπιός

Ο Σκορπιός προτιμά να δείχνει σε όλους το σκληρό πρόσωπό του, ώστε να κρύψει την ευαισθησία και τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του. Είναι παραδομένος σε όσα νιώθει και πολλές φορές δεν μπορεί να ελέγξει τις σκέψεις του και να βάλει ένα φρένο στα σενάρια που πλάθονται στο μυαλό του. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τα όρια και να βρεθεί από τη μια στιγμή στην άλλη στο Instagram του συντρόφου του.

Ακόμα και μια μικρή υποψία για κάτι αρνητικό να έχει, θα φροντίσει να το ψάξει από κάθε πλευρά, ώστε να είναι σίγουρος για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει. Ο Σκορπιός είναι πολύ δοτικός και γενναιόδωρος, όμως αν χάσει την εμπιστοσύνη του για κάποιον, η σχέση αυτομάτως έχει τελειώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS